Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zlatko Jovanovic, cele mai multe puncte pentru BC Timișoara în returul cu CSU Asesoft Ploiești

Dan Oancia

Dan Oancia
25.03.2015

La finele unui joc palpitant, BC Timișoara a eliminat-o pe CSU Asesoft Ploiești din sferturile de finală ale Cupei României și s-a calificat la Final Four-ul de la Pitești. Șansele alb-violeților păreau a fi năruite la începutul sfertului secund, atunci când ploieștenii aveau +24 la general. Soarta jocului s-a schimbat însă, în final fiind 84-74 pentru elevii lui Dragan Petricevic.

Zlatko Jovanovic a fost principalul marcator al lui BC Timișoara. În cele aproximativ 39 de minute jucate, coordonatorul bănățenilor a adunat 24 de puncte, 4 recuperări și două pase decisive. A avut un procentaj de 33% la aruncările din interiorul semicercului, cu una din 3 concretizată în puncte, în vreme ce de la distanță a avut 40% (4/10). De la linia de libere a fost aproape perfect, având 10 aruncări fructificate în puncte din 11, cu 91% procentaj.

Bogdan Popescu a marcat 21 de puncte, procentajul său de la 2 puncte fiind de 73%, cu 8 din 11 aruncări. 100% a avut la libere, unde a fost pus de cinci ori în fața liniei. Din 7 recuperări, una a fost pe faza ofensivă, iar 6 pe apărare. Persic a fost decisiv în momentele cheie cu aruncările de 3 puncte, 4 din 6 bune (67%), totalul său de puncte fiind 19.

Lista marcatorilor a fost completată de Pesic, cu 9 reușite, Toth – 5 puncte, Pilcevic și Pilcevic, cu 2 puncte.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!