Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zlatko Jovanovic egalează recordul de intercepții

Adrian Micinic

Adrian Micinic
13.10.2013

Zlatko Jovanovic a egalat recordul stagional de intercepții pentru un jucător pe parcursul unui meci în Liga Națională. Acest lucru s-a consemnat la eșecul Timișoarei, scor 73-84, în etapa a 3-a a Ligii Naționale, pe mâna campioanei CSU Asesoft Ploiești.

Jovanovic a izbutit 6 intercepții, egalând performanțele stabilite în runda inaugurală de Octavian Popa Calotă și Louis Darby. Aceștia au izbutit performanțele în compania lui Farul Constanța, respectiv a Concordiei Chiajna. Cu alte cuvinte, performanța lui Zlatko este cu atât mai importantă cu cât a fost realizată împotriva campioanei, a unei echipe foarte bine cotate.

În 36 minute de joc, Jovanovic a avut 3/6 la două puncte, 2/8 la trei puncte și 4/7 la linia de pedeapsă pentru un total de 16 puncte. A adăugat 9 pase decisive, 2 recuperări și a avut o posesie pierdută pentru 20 la eficiență.

Astfel, Zlatko Jovanovic a fost liderul lui BC Timișoara la minute, coșuri din acțiune, aruncări din acțiune, aruncări libere, pase decisive, intercepții și eficiență.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!