Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zlatko Jovanovic, la prima declarație după despărțirea de SCM U Craiova

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
15.09.2015

SCM U Craiova a renuțat la Zlatko Jovanovic exact cu o săptămâna înaintea debutului sezonului. Formația din Bănie nu a prezentat motivele despărțirii de jucătorul din Bosnia și Herțegovina, specificând doar că cele două părți au reziliat contractul de comun acord.

Contactat din partea site-ului nostru, Zlatko Jovanovic nu a dorit să dezvolte foarte mult subiectul și a dorit doar să mulțumească anumitor persoane de la Craiova și să le ureze noroc foștilor săi colegi:

„Aș vrea doar să le mulțumesc oamenilor de acolo și în special lui Marius Toma deoarece el a fost corect până la final. Le urez mult noroc băieților în campionat.”

Întrebat de motivele despărțirii de echipa din Bănie, Zlatko Jovanovic a fost foarte diplomat:

„Nu mai contează în acest moment. Aceasta este o întrebare pentru antrenori, nu pentru mine.”

Zlatko Jovanovic a semnat în vara lui 2015 cu SCM U Craiova după ce a petrecut 4 sezoane pe Bega alături de BC Timișoara. În sezonul trecut, conducătorul de joc a jucat 26 de meciuri în LNBM cu medii statistice de 16.0 puncte, 5.1 pase decisive și 2.1 pase decisive. El a cucerit alături de Timișoara Cupa României tot în sezonul trecut iar în 6 partide a acumulat 18.7 puncte, 4.0 pase decisive și 3.5 recuperări.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!