Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zlatko Jovanvoic după partida cu Asesoft: „Micile detalii au făcut diferența”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
15.03.2015

BC Timișoara s-a înclinat în fieful campioanei CSU Asesoft Ploiești cu scorul de 71-67, într-o partidă din cadrul etapei cu numărul 24 a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Căpitanul bănățenilor, Zlatko Jovanovic ne-a oferit la final o declarație în care a tras concluziile după această partidă. Conducătorul de joc consideră că diferența a fost făcut pe final de detalii mărunte:

„Nu știu ce să zic, diferența a fost mică din nou, din păcate tot în defavoarea noastră. O mulțime de mici detalii au făcut diferența pe final. O minge a mers de partea noastră sau de partea Asesoftului. Meciul a fost unul echilibrat și strâns până la final. Micile detalii au făcut diferența. Poate niște recuperări, poate niște turnovers, nu știu exact dar vom vedea pe analiza video. Aș vrea să felicit pe jucătorii și de la Asesoft și în același timp și pe colegii meci pentru că a fost o adevărată luptă și un meci bun.

Întrebat de meciul de peste trei zile tot cu Asesoft, din Cupa României, „Atomic” Zlatko ne-a spus că se așteaptă la un meci total diferit, deschis oricărui rezultat:

„În opinia mea, cred că va fi diferit deoarece în permanență va fi un jucător român pe teren, este vorba de cupă și totul este posibil. Mă aștept la un meci fizic cu două apărări foarte puternice, diferit față de acesta.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!