Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zoran Cvjetkovic: “Promit să îmi dau sufletul pentru echipă”

 Lucian Călinescu, Paul Olar

Lucian Călinescu, Paul Olar
06.08.2014

Odată cu transferul la U Banca Transilvania Cluj-Napoca, Zoran Cvjetkovic ajunge la a doua formație din Liga Națională. Fundașul va reprezenta al șaptelea baschetbalist străin din lotul ardelenilor, însă se arată cât se poate de motivat.

Sârbul așteaptă cu nerăbdare debutul campionatului, dorind, în acest sens, să transmită un mesaj prin intermediul site-ului Total Baschet.

“Sunt foarte bucuros să fac parte din grupul lui U BT, un club important din România și cu o tradiție în baschet. Este o șansă pentru mine să evoluez pe trei fronturi și drept urmare cred că este o motivație pentru orice tânăr sportiv. Va fi un sezon lung, cu multe meciuri, așa că fanii vor avea ce să urmărească. Din punctul meu de vedere, voi aborda fiecare partidă cu maximă concentrare și voi încerca să ajut echipa cu energia mea. Promit să îmi dau sufletul pentru echipă și să aduc cât mai multe victorii.”

Totodată, ex-iugoslavul consideră că trupa lui Dorin Pintea poate dispune de un avantaj datorită omogenității deja create între componenți.

„80% din echipă a rămas neschimbată, un aspect pozitiv după părerea mea. Lotul este puternic și vom avea șansa noastră împotriva oricărui adversar. Trebuie doar să tragem tare și avându-i pe suporteri de partea noastră, cred că oricui îi va fi foarte greu să ne învingă. Doresc, în final, să le mulțumesc fanilor clujeni care îmi trimit în fiecare zi mesaje de încurajare. Vă mulțumesc pentru motivație, de abia aștept să vă cunosc. Haide U! Haide Cluj!”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!