Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zoran Cvjetkovic părăsește pe Concordia Chiajna

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
06.12.2013

Zoran Cvjetkovic a renunțat la colaborarea cu Concordia Chiajna. Baschetbalistul adus de ilfoveni după 3 etape scurse din acest sezon. Astfel, bosniacul a evoluat în doar 6 meciuri în România, ultimul fiind etapa trecută, în jocul pierdut de Concordia la Costanța.

Acesta nu a reușit să își ajute prea mult echipa în partidele în care a evoluat. Cvjetkovic a avut medii de 2.5 puncte și o recuperare, pentru 0.5 la eficiență în 10:24 minute pe meci. La aruncări, sportivul a reușit doar 4 din 11 de 2 puncte, 1 din 4 din afara semicerului și 4 din 9 libere.

După plecarea lui Cvjetkovic, Chiajna rămâne cu doi străini în lot, Aleksandar Vuletic și Nemanja Petrovic. De notat este faptul că Petrovic este indisponibil, fiind accidentat și lipsind la ultimele două jocuri.

foto: BC Farul (facebook.com)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!