Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Zoran Mikes: „Știm că putem juca mai bine, iar acesta este obiectivul nostru”

Paul Olar

Paul Olar
09.12.2016

ACS Sepsi SIC și CSM Târgoviște își dau întâlnire sâmbătă, pe parchetul Sălii Sporturilor Szabo Kati, în derby-ul etapei. Trupa din Covasna a cedat un singur joc până la ora actuală, tocmai împotriva adversarei din județul Dâmbovița.

Într-un interviu acordat site-ului Total Baschet, Zoran Mikes a prefațat disputa cu Târgoviște, spunând că elevele sale au progresat față de încleștarea din septembrie.

Domnule Mikes, fetele dumneavoastră au încheiat pe prima poziție turul de campionat, la strânsă luptă cu Universitatea Cluj-Napoca. Sunteți mulțumit?

Cred că am avut un tur de campionat bun, cu rezultate pe măsură. Pe de altă parte, consider că puteam juca mai bine. Chiar și atunci am avut suișuri și coborâșuri, am reușit să trecem peste momentele dificile și să câștigăm. Acest lucru demonstrează forța mentală a grupului nostru, precum și experiența deja acumulată. În concluzie, sunt mulțumit. De fapt, suntem cu toții mulțumiți, pentru că avem ochii deschiși, știm că putem juca mai bine, iar acesta este obiectivul nostru. Să jucăm din ce în ce mai bine!

Ați „repatriat-o” recent pe Amanda Thompson. Ce ne puteți spune despre întoarcerea sa?

Suntem bucuroși că a revenit Amanda Thompson la echipă. Avem astfel mai multă stabilitate, energie pozitivă, concentrare și profesionalism. Ea are multă experiență și abilitățile sale de pe teren sunt impresionate. Are o personalitate formidabilă, demonstrând acest lucru și anul trecut, când a fost o piesă importantă a puzzle-ului nostru.

Cum vedeți derby-ul de sâmbătă cu CSM Târgoviște?

Meciul cu Târgoviște este la fel ca oricare altul din acest sezon. Noi pregătim bine jocul și va fi deosebit să jucăm acasă, într-o sală plină.

Este mare dorința de revanșă, luând în calcul faptul că Sepsi a pierdut o singură confruntare, chiar împotriva CSM-ului?

Toate meciurile din campionat sunt importante. Ne întoarcem în trecut doar atunci când vrem să învățăm ceva. Noi ne aflăm acum în viitor și probabil acesta este motivul pentru care am progresat atât de mult de la ultimul joc cu Târgoviște.

*Foto: Mircea Roșca/sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!