Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Zoran Mikes: „Avem câştigătoare înnăscute. E timpul să joace ceea ce ştiu”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
20.04.2018

Campioana ultimelor două sezoane găzduiește primele două jocuri ale finalei astăzi și mâine. Alb-verzile primesc vizita formației din Satu Mare, cu care au jucat și finala Cupei României.

Antrenorul lui ACS Sepsi SIC, Zoran Mikes, a prefațat ultimul act în cadrul unei conferințe de presă. Bosniacul se află la a 4-a finală la rând în LNBF cu formația din Covasna.

„Este finalul sezonului şi suntem foarte pregătiţi pentru acest lucru, pentru că tot anul am aşteptat acest moment. Toate gândurile şi concentrarea noastră sunt la aceste meciuri şi simt că suntem pregătiţi. Avem multe jucătoare experimentate în echipă, avem câştigătoare înnăscute şi îşi folosesc instinctele în meciuri, iar acum e timpul să joace ceea ce ştiu. Cred că suntem pregătiţi din toate punctele de vedere, mental, fizic, tactic. Nu există o strategie specială pentru această finală, evident, mereu sunt detalii pe care vrei să le impui, dar cred că suntem pregătiţi tactic, cred că am învăţat totul. Când ajungi în acest punct, la final de sezon, toate forţele sunt adunate, ştim ce avem de făcut şi vom executa planul care l-am stabili”, a declarat Zoran Mikes, citat de weradio.ro.

Trei jucătoare au fost în lot la precedentele trei finale jucate de Sepsi: Marshall, Godri-Părău și Kilin. Stoenescu a jucat în precedentele două sezoane, când alb-verzile s-au impus. Se joacă după sistemul „cel mai bun din 5 meciuri”.

„Aşteptările mele sunt să câştigăm trei meciuri, nu mă gândesc la primele două. Obiectivul este să câştigăm trei meciuri şi să încheiem sezonul aşa cum ne dorim, însă, bineînţeles, acum ne concentrăm asupra primului meci. Vom lua meci cu meci, este cea mai corectă cale de a aborda finala. După primul meci poţi vedea dacă e nevoie de unele corecţii, de ajustări”, a adăugat tehnicianul lui Sepsi.

Acesta speră la o susținere importantă din partea suporterilor.

„În ultimele două luni, după ce am câştigat Cupa României, echipa a jucat mai slab, poate şi spectatorii au început să creadă că va fi uşor să câştigăm campionatul, ne-am bucurat de susţinerea lor tot sezonul, dar acum e momentul să devină, ca să spun aşa, fanatici. Fanii să vină în număr cât mai mare, e foarte important pentru noi. E important să promovăm echipa şi oraşul şi e foarte plăcut să joci în faţa unei săli pline, iar toată lumea se simte bine. Susţinerea fanilor înseamnă un ajutor foarte mare pentru echipă”, a mai spus Zoran Mikes.

Finala întrecerii feminine începe astăzi, de la ora 19, la Sepsi Arena. Partida va fi transmisă pe FRB Tv.

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!