Stiri

Zoran Mikes: „Avem nevoie ca Sepsi Arena să fie plină pentru a crea o atmosferă care să ne împingă spre prima victorie în EuroCup”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
01.11.2017

Campioana României începe returul în EuroCup Women. La Sfântu Gheorghe vine Energa Torun, care în tur s-a impus cu 84-69, profitând de ratările celor de la Sepsi. Formația lui Zoran Mikes este în căutarea primei victorii în această campanie europeană.

Antrenorul lui Sepsi speră la o sală plină în disputa din această seară, cu o atmosferă care să le împingă de la spate pe elevele sale. Acestea vin după victoria din campionat, de la Alba Iulia, unde au avut un procentaj slab la aruncările de un punct, transformând 6 din 14.

„Din nou am ratat multe ocazii, de asemenea, am ratat liberele, dar în campionat reuşim să câştigăm şi cu aceste ratări. Însă în EuroCup trebuie să înlocuim aceste ocazii cu coșuri marcate și atunci putem să câștigăm la nivel international. Ne vom concentra mai mult şi vom da totul pe teren împotriva celor de la Energa Torun. Pentru asta avem nevoie ca Arena Sepsi să fie plină la ora meciului pentru a crea o atmosferă care să ne împingă spre prima victorie în EuroCup. Sperăm că putem să umplem sala, ceea ce ar fi emoționant și sunt pe deplin convins că acest lucru ar oferi suficientă energie pentru 40 de minute, să le facă pe jucătoare să zboare. Știu că meciul este în timpul săptămânii la ora 19, dar toți fanii baschetului sunt bineveniți pentru că avem nevoie de ajutor în cel mai important meci al sezonului până acum”, a declarat Zoran Mikes, citat de site-ul oficial al echipei.

Meciul dintre ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și Energa Torun se joacă în această seară de la ora 19 la Sepsi Arena. Este al doilea meci din grupa D a EuroCup pe care alb-verzile îl dispută pe propriul teren, după cel cu liderul Hatay BB.

*foto: CROW Security / Szigyarto Szabolcs

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!