Stiri

Zoran Mikes: „Avem niște jucătoare tinere care, evident, nu reacționează cel mai bine în acest tip de joc”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
28.11.2018

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe a cedat cu 63-83 în deplasare cu WBC Enisey, în etapa a 4-a din faza grupelor EuroCup Women. Alb-verzile au condus timp de trei minute, la începutul jocului, dar au primit 24 de puncte după turnovers în prima repriză. Antrenorul Zoran Mikes a vorbit după meci despre greșelile făcute de elevele sale.

„În primul rând, am avut 17 mingi pierdute în prima repriză și cred că aceasta a fost, probabil, cea mai mare problemă în jocul nostru la început. Și avem niște jucătoare tinere care, evident, nu reacționează cel mai bine în acest tip de joc, când trebuie să controlezi mai bine, dar cred că vom învăța asta. De la începutul meciului am fost optimist că putem juca mai bine, dar evident echipa Enisey a fost mai puternică decât noi și au meritat să câștige”, a spus Zoran Mikes la conferința obligatorie de după meci.

Tehnicianul campioanei României a fost dezamăgit de ospitalitatea formației ruse, care n-a avut nici ambulanță la sală. După jumătatea sfertului secund Jovana Pasic s-a accidentat când s-a luptat la recuperare sub coșul advers.

„Celălalt lucru pe care vreau să îl mai spun este că sunt realmente dezamăgit de ospitalitatea celor de la Enisey Krasnoyarsk. În timpul meciului ni s-a accidentat o jucătoare și ambulanța n-a fost prezentă la sală. A trebuit să așteptăm mai mult de o jumătate de oră să vină ambulanța. Am avut multe alte probleme cu ospitalitatea și sunt foarte dezamăgit pentru că nu cred că meritam acest tip de tratament. Le urez noroc celor de la Enisey în meciurile următoare”, a adăugat Zoran Mikes.

Pentru campioana României urmează duminică un meci în LNBF, pe terenul Olimpiei CSU Brașov, iar în 5 decembrie va juca următoarea partidă în EuroCup Women, în deplasare cu Mersin BSB.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!