Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Zoran Mikes: „Cred că suntem într-o direcție bună să jucăm așa cum vrem”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
20.01.2019

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe a controlat meciul din etapa a 5-a a Grupei Roșii și a câștigat cu 92-54 pe terenul celor de la FCC ICIM Arad. Antrenorul campioanei, Zoran Mikes, a fost mulțumit de prestația elevelor sale.

„Am fost serioși de la început și am pregătit meciul ca pe unul normal între Arad și Sfântu Gheorghe. Nu ne-am uitat la ultimele rezultate ale Aradului și am pregătit meciul normal. Am fost, poate, mai concentrați și mai serioși pentru că ne-a lipsit și Slamova la meci. Poate ar fi putut să joace astăzi, dar s-a accidentat din nou la gleznă în timpul săptămânii și am vrut să o protejăm. Cred că suntem într-o direcție bună să jucăm așa cum vrem, așa că sunt satisfăcut de felul cum am jucat astăzi”, a declarat Zoran Mikes după meci.

 

Antrenorul campioanei a vorbit și despre recuperarea Jovanei Pasic. Aceasta a suferit o accidentare gravă la umăr, la finalul lunii noiembrie, iar tehnicianul speră că va putea să revină pe teren în acest sezon.

„Procesul de recuperare merge mai bine decât ne gândeam la început. Așa că, dacă va continua în acest fel procesul de reabilitare, sunt optimist că se va întoarce într-o parte a sezonului. Vom vedea, sunt optimist”, a adăugat Zoran Mikes.  

Din tabăra învingătoarelor a vorbit și Ildiko Mîrne-Nagy, care a evoluat multe sezoane pentru formația arădeană, inclusiv în precedentul. Aceasta a petrecut în teren 7:23 minute, a înscris 2 puncte cu singura aruncare încercată și a avut o recuperare.

„Noi am luat foarte în serios meciul și eu zic că am ținut scorul la diferență. Ăsta a fost planul, să facem un meci bun și eu zic că am reușit. Tot timpul mi-a plăcut să joc aici și acum, că am venit ca adversară, am fost un pic emoționată. Mă bucur că am putut să joc aici în sala de la Arad”, a declarat și Ildiko Mîrne-Nagy.

Următorul meci al celor de la ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe va fi în 26 ianuarie, de la ora 19:00. Campioana va juca pe propriul teren cu Olimpia CSU Brașov.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer :

    SEPSI SIC CAMPIOANA!
    Daca ne vom intari cu Kayla Mobley,nu vom avea adversare!!

    cu 5 ani în urmă (20.01.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!