Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Zoran Mikes: „Cred cu tărie că putem câștiga campionatul, nu vom ceda nimic nimănui”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
21.04.2017

Campioana României în exercițiu, Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, a pierdut pe teren propriu primul meci al finalei LNBF sezonul 2016-2017, 64-66 în fața Universității Cluj. Cu toate acestea, antrenorul de pe banca lui Sepsi, Zoran Mikes, este convinsă că fetele sale vor reveni în serie și în cele din urmă vor pune mâna pe trofeu pentru al 2-lea an la rând. 

„Nu am reacționat așa cum trebuia în unele elemente importante ale planului nostru defensiv, iar în ofensivă pur și simplu nu am ales aruncările potrivite. Au avut de două ori parțiale de 12-0 sau 11-1 în acest meci, momente care trebuiau să mute jocul în partea noastră, dar din păcate ne-am pierdut concentrarea de foarte multe ori. 

Desigur, putem câștiga meciul al doilea, în primul nu am jucat cel mai bun baschet al nostru, dar totuși avem forța de a câștiga. Știm ce avem de făcut și cred că vom juca mai bine și vom executa mult mai bine pe ambele faze de joc ceea ce ne-am propus. 

În continuare văd în această serie că mai avem nevoie de 3 victorii pentru a câștiga campionatul, nu contează când și în câte meciuri. Cred cu tărie că putem câștiga campionatul, nu vom ceda nimic nimănui”, a declarat Mikes în exclusivitate pentru TotalBaschet

Meciul 2 al finalei dintre Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și Universitatea Cluj se va juca în această seară, începând cu ora 19:00, fiind transmis din nou LIVE pe canalul de YouTube al celor de la Sepsi

*Foto: Mircea Roșca (sportpictures.eu)

17 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi :

    SEPSI SIC CAMPIOANA
    Sa nu mai acceptati arbitru din Cluj,la un meci in care este implicata echipa clujana !!Greselile putine pe care a facut Ciocan,au fost decisive! Cine stie ce fel de greseli au fost??? voite sau neatentie ???Fedaratia la fel,poate fi suspectata de orice !!Sa delege arbitrii neutrii !!! Hai SEPSI SIC !! Succes... veti castiga!!

    cu 7 ani în urmă (21.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM:

      Serus Tihike
      Ne-am speriat toti pe aici ca ai facut infarct ieri.
      La ce lot aveti, trebuia sa defilati.

      cu 7 ani în urmă (21.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita:

      ...
      Tihi, fără bâză, mai ai ceva să contești și în meciul de azi! Comisarul! Svetlana e fostă jucătoare a U Cluj! In contrapartidă, un arbitru de etnie maghiară! Pardon, si o arbitră! Asa veti avea dreptul legitim să puneti direct imnul secuiesc!

      cu 7 ani în urmă (21.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi:

      SEPSI SIC CAMPIOANA
      Lipsa de bun simti,si atat....

      cu 7 ani în urmă (21.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe loki:

      tihilica
      Scuze dude, dar nu reusesc sa inteleg: esti cu capul sau doar te faci? Sau amandoua. Ciocan nu e din Cluj, ti s-a spus deja asta de nenumarate ori.

      cu 7 ani în urmă (21.04.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe grasu :

    @tihi
    Chir ne-am speriat cu totii pe aici ca ai disparut dupa meciul de aseara. Dar vad ca nu e asa, din pacate. Vezi ca domnul Ciocan nu prea are el buletin de Cluj, mai mult nici flotant si nici macar nu locuieste in judetul Cluj. Sper totusi ca incerci sa intelegi asta macar, altfel orice discutie e de prisos

    cu 7 ani în urmă (21.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi:

      SEPSI SIC CAMPIOANA
      Nu vorbi prostii...nu de acum am aparut pe presul baschetului! Doar citeste prezentarea din acest site al totalbaschetului ! Nu poti,iti trimit un PrintScreen
      Ciocan Ciprian
      Arbitru

      Oraşul de provenienţă: Cluj-Napoca
      Categoria: LNBM
      Nr. total de meciuri oficiate: 210

      cu 7 ani în urmă (21.04.2017)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca stef:

      FRBaschet
      Pe site-ul oficial al FRBaschet apare: Ciprian CIOCAN, Negresti Oas, 21 sep 1983. Repet situ-ul oficial al FRBaschet. Poate ne lămuresc redactorii de la Totalbaschet.

      cu 7 ani în urmă (21.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe loki:

      tihilica
      Ai venit pe "presul baschetului" cu pluta. De doi-trei ani maxim. Si degeaba, pe de-asupra.

      cu 7 ani în urmă (21.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi:

      SEPSI SIC CAMPIOANA
      Eu cand jucam baschet nici nu erai nascut leatule !

      cu 7 ani în urmă (21.04.2017)
    • CS Municipal Mediaș Fisherman:

      SEPSI SIC ...CAMPIOANA
      Din pacate, demonstrezi ca esti la nivelul ”presului” in baschet ... Cand te documentezi serios, faci niste cercetari mai amanuntite ... Ciocan este clujean exact asa cum tu esti,”descendentul” poporului ”fino-ugric” !!! ... Astept sa vad ce mai comentezi dupa meciul de azi, cu arbitrii Csender, Bukuresti si ”Stan si Bran” ... Oare care dintre astia te mai fura si azi ? Oare, cine face delegarile arbitrilor in campionatul romanesc ?! Tu stii ? ... Numai daca stii, vei afla de ce poate SEPSI SIC sa fie campioana sau ... vicecampioana !

      cu 7 ani în urmă (21.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe grasu:

      @tihi
      Nu prea pare din comentariile tale de pe aici sa fi fost jucator de baschet. Ti-am explicat frumos cum sta treaba cu Ciocan. Maxim daca o fi fost pe la vreo facultate prin Cluj dar cam atat. Deci hai sa ne mai informam putin si apoi eu zic sa reiei comentariile la fiecare articol. Succes!

      cu 7 ani în urmă (21.04.2017)
    Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca stef :

    Tihike
    Au mai scris mulți înaintea mea că Ciocan nu este din Cluj și dacă ai văzut meciul trebuie să accepți că greșelile făcute de Ciocan au fost majoritatea în favoarea lui Sepsi. Noroc că până la urmă nu au influiențat rezultatul! Per total arbitrajul a fost decent. Ce este mai important pentru „U” este că joacă numai cu 4 străine și că în condițiile astea au câștigat impotriva unei echipe cu un lot teoretic mai valoros și cu o bancă mai lungă. Morala: Pe teren nu joacă banii și meciurile pot fi câștigate de echipele care joacă și cu inima. Acesta este spiritul lui „U” și eu unul sunt mândru de aceste fete. Haide „U”!

    cu 7 ani în urmă (21.04.2017) Raspunde
  • CSU ACS Rookies Oradea laca1968 :

    Hai Sepsi
    A fost un arbitraj destul de corect. Fetele insa n-au fost pe masura asteptarilor. Au fost niste adormite. Jos palaria fata de Chucky Jeffery si Harris. Domnul Mikes in schimb a fost prea linistit pe banca, lucru care nu il caracterizeaza deloc. Poate pute ceva la mijloc. Sper da ma insel. Puteti dovedi contrariul in urmatoarele partide.

    cu 7 ani în urmă (21.04.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca romeovura :

    Meci
    Se poate vedea meciul din nou, dacă da sper că tot pe linkul de ieri

    cu 7 ani în urmă (21.04.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi :

    SEPSI SIC CAMPIOANA
    Fisherman habar nu ai ce vorbesti: Csender nu este unguroaica...Ciocan este clujan (vezi si la totalbaschet)...nu sint descendentul poporului fino-ugric...SEPSI SIC este in elita nationala datorita jocurilor pe teren si nu datorita aranjamentelor cu delegarile sau cu legitimarile.De acest ultim lucru sa intrebati pe Petricevic !

    cu 7 ani în urmă (21.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita:

      Of, of...
      @Tihică, toti oamenii au dreptul să fie proști, important e să nu abuzeze de acest drept. Biata A. Csender, cum o băgăm noi în horă, păi ea e o veritabilă dacă după nume... Bă băiatule, sau fată, ce-oi fi! Păi și așa sunteţi în declin demografic, dacă și restul secuilor gândesc despre vreun Istvan că nu-i ungur înseamnă că în 40 de ani vom avea doar plăcuţe în română în HarCov! Ce îţi mai place să fii Gică Contra... Da' aici esti doar încasator de serviciu!

      cu 7 ani în urmă (21.04.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!