Stiri Cupa României Feminin

Zoran Mikes: „Din totalul de 8 sferturi, noi am avut doar 10 minute de baschet modest”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
25.09.2014

Echipa pregătită de antrenorul Zoran Mikes, Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, a izbutit surpriza optimilor de finală din actuala ediție a Cupei României. Covăsnencele au reușit să elimine campioana CSM Târgoviște, după ce în manșa tur acestea din urmă s-a impus la 13 puncte diferență. Tehnicianul ex-iugoslav al grupării din Sfântu Gheorghe a vorbit la finalul meciului câștigat de echipa sa, scor 86-60, despre calificarea în sferturile Cupei, declarându-se extrem de mulțumit de evoluția elevelor sale. 

„A fost o seară extraordinară pentru noi în care am obținut o mare victorie. Ne-am pregătit foarte bine pentru acest meci, am respectat planul nostru de joc de la începutul meciului până la final. De asemenea, cu un ajutor substanțial din partea suporterilor am avansat în sferturile de finală. Sunt foarte bucuros deoarece am învins o echipă puternică, iar această victorie are o valoare specială pentru noi. Vreau să menționez că am jucat în această dublă cu Târgoviște fără Crystal Caldwell și ne-a lipsit mult, dar am trecut peste toate dificultățile și am obținut o victorie mare. Vreau să felicit toate jucătoarele noastre, toate au jucat foarte bine și fiecare dintre ele a contribuit cu ceva la această victorie. Ne-am simțit destul de bine și în manșa tur, iar majoritatea jucătoarelor au evoluat chiar bine. Dacă e să o iau așa, din totalul de 8 sferturi noi am avut doar 10 minute de baschet modest. Totul a decurs așa cum trebuie și cred că am meritat victoria. Cu acest succes tind să cred că vom primi mai mult respect din partea tuturor echipelor și sunt sigur că vom avea șansa să facem ceva cu adevărat mare în acest sezon. Oricum, noua stagiunea abia a început și de astăzi noi suntem deja concentrați pe meciul de sâmbătă din prima etapă a Ligii Naționale”, a declarat Zoran Mikes pentru TotalBaschet

În sferturile de finală ale Cupei României, gruparea alb-verde va întâlni tot într-o dublă manșă pe BCM Tymes Timișoara, meciuri care se vor desfășura în data de 29 noiembrie (turul), respectiv 3 decembrie (returul). Până la acel meci de la începutul iernii, cele două formații dau piept sâmbătă, 27 septembrie, de la ora 19:00, în Sala Sporturilor din Sfântu Ghegorhe, într-un joc care contează pentru prima etapă din LNBF. 

*Foto: Crow Security

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!