Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Zoran Mikes: „Este o victorie importantă pentru că echipa nu a jucat 3 săptămâni. Am putut să ne antrenăm împreună doar vineri și sâmbătă”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
20.11.2017

Deținătoarea titlului a reluat duminică seara campionatul cu un meci pe propriul teren cu Sirius Târgu Mureș. 7 jucătoare de la Sepsi au fost convocate la loturile naționale. Zoran Mikes a fost mulțumit că elevele sale au început bine meciul din etapa a 6-a și conduceau cu 23 de puncte la prima pauză.

„Este o victorie importantă pentru că echipa nu a jucat 3 săptămâni. Înainte de pauza pentru națională am terminat ultimul meci într-un ritm bun, cu Energa Torun. Întotdeauna aștept astfel de meciuri după pauze lungi, pentru că de această dată am putut să ne antrenăm împreună doar vineri și sâmbătă. Cred că echipa a reacționat bine la începutul meciului. Nu ne-am subestimat adversarul și am reușit să ne construim un avantaj mare. Sfertul secund nu a fost cel mai bun al nostru, adversarele au înscris multe puncte. Jucătoarele de pe bancă vor trebui să reacționeze mai bine în aceste situații pe viitor, așa cum au făcut-o cu Torun. Sunt pozitiv și optimist pentru că după o pauză mai lungă am putut să jucăm la acest nivel. Programul nostru de competiții va fi foarte încărcat în săptămânile ce urmează, așa că trebuie să fim pe deplin pregătiți și concentrați”, a declarat antrenorul lui ACS Sepsi pentru site-ul oficial al echipei.  

Alb-verzile își reiau programul comprimat, cu meciuri în EuroCup Women la mijlocul săptămânii și în campionat la finalul săptămânii. Miercuri, 23 noiembrie, Sepsi va juca în Turcia cu Hatay BB. Urmează meciul de la Brașov cu Olimpia și ultimul meci din grupa D, acasă cu Piestanske Cajky, pe 30 noiembrie. La începutul lunii viitoare urmează derby-ul cu cealaltă formație neînvinsă din LNBF, CSM Satu Mare.

*foto: CROW Security / Szigyártó Szabolcs

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!