Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Zoran Mikes: „Nu am venit aici ca turiști. Am venit să dăm maximul și să încercăm să câștigăm”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
27.11.2018

Campioana României joacă miercuri în deplasare cu WBC Enisey, în EuroCup Women. Alb-verzile au avut parte de un drum lung spre Krasnoyarsk și vor avea parte doar de un antrenament de aruncări înainte de meci. Antrenorul lui ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, Zoran Mikes, a prefațat meciul cu rusoaicele pentru pagina de facebook a clubului.

„Venim după pauza FIBA și avem niște mici accidentări. În timpul pauzei nu am fost împreună, astfel că nu am putut să ne antrenăm mai tare, dar, pe de altă parte, cred că meciul de la Krasnoyarsk ne va da o bună oportunitate să ne provocăm pe noi înșine. Putem să vedem ce putem face împotriva unei echipe care ne-a învins deja la Sfântu Gheorghe. Este o echipă foarte puternică fizic și trebuie să răspundem foarte bine în acest sens. În ultimul meci, pe care l-am jucat acasă cu Aradul în campionatul românesc, ar fi trebuit să răspundem mai bine la nivel fizic. Sper că am învățat ceva din acel joc, dar după două săptămâni de pauză FIBA am avut doar un antrenament împreună.

Călătoria spre Krasnoyarsk a fost lungă și obositoare, am călătorit timp de 20 de ore și vom avea un singur antrenament de șut înainte de meci. Este greu de prezis dar, bineînțeles, am venit aici să dăm maximul și să încercăm să câștigăm. Nu am venit aici ca turiști, așa că vom vedea ce putem să facem”, a declarat Zoran Mikes.  

În tur, la Sepsi Arena, rusoaicele s-au impus cu 73-54. Meciul din etapa a 4-a a grupelor EuroCup Women, dintre WBC Enisey Krasnoyarsk și ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, se joacă miercuri, de la ora României 14:10.

*foto: Miska Brigitta / Sepsi-SIC facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!