Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Zoran Mikes: „Putem fi mulțumiți de performanța în general, dar cred că avem loc de îmbunătățire”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
07.10.2018

Campioana României a început cu o victorie clară cursa pentru apărarea titlului. ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe a condus pe toată durata duelului cu CSM Târgoviște, iar în sfertul patru și-a dublat avantajul, câștigând cu 101-69. Antrenorul campioanei, Zoran Mikes, a fost mulțumit de victorie și de scor, dar crede că echipa sa are marjă de îmbunătățire.

Pentru alb-verzi a fost primul meci oficial din acest sezon, în timp ce dâmbovițencele au fost la al 3-lea, după ce au jucat și în primul tur al cupei.

„Pentru primul meci a fost evident că am fost puțin nervoși la început, ceea ce este natural și normal, dar am fost în poziția de a controla jocul de la început. Putem fi mulțumiți de victorie, de scorul final și performanța în general, dar cred că avem loc de îmbunătățire pentru a fi mai buni chiar și în atac, deși am marcat multe puncte. Defensiv trebuie să jucăm mai tare. Avem energie și caracter și sper că acestea vor fi din ce în ce mai bune”, a declarat Zoran Mikes, pentru pagina de facebook a clubului.

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe anunța la începutul pregătirilor programul de meciuri de verificare, dar nu a putut să le dispute pe toate. Printre amicalele anulate s-au numărat și cele de la Cupa Sepsi, la finalul lunii septembrie, plasată neinspirat în perioadele de disputare a primului tur al Cupei României.

„Poate că lipsa a cel puțin două jocuri amicale a influențat puțin cursivitatea în atacul nostru și am învățat să respectăm anumite reguli în apărare. Cred că vom folosi și jocurile din Liga Națională pentru a face unele progrese până la începutul jocurilor din EuroCup. Tactic avem mult loc de imbunătățire, suntem doar la început. Mulțumim tuturor fanilor noștri care au venit în număr mare să ne susțină! Cred că am lăsat o impresie plăcută și sper că vor fi cu noi și în următoarele jocuri", a adăugat Zoran Mikes.

Pentru ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe urmează la finalul săptămânii viitoare o deplasare la Arad, în etapa secundă a Ligii Naționale, grupa A.

*foto: CROW Security / Szigyártó Szabolcs

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!