Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Zoran Mikes: „Sper că putem învăța din greșelile noastre și că în sezonul viitor ne vom descurca mai bine”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
20.04.2015

Sepsi SIC Sfântu Gheorghe a avut 2-0 la general în finala cu CSM Târgoviște, fiind astfel la o victorie distanță de a-și trece în palmares primul titlu de campioană a României. Totuși, medaliatele cu aur în ediția precedentă de campionat au reușit să egaleze seria la 2, iar mai mult de atât să se impună în decisivul de la Sfântu Gheorghe, un succes care i-a adus un nou titlu în vitrina proprie. 

Zoran Mikes, antrenorul echipei din Sfântu Gheorghe, a vorbit după decisivul din propriul fief, cedat de fetele sale cu 65-72, despre cauzele care au dus la 3 eșecuri consecutive în fața trupei din Târgoviște. 

După o asemenea înfrângere este foarte greu să vorbești doar despre acest meci, dar cred că echipa mea merită tot ce a obținut în acest sezon și sunt foarte mândru de ele. În opinia mea, când ai dat tot ce poți, nu poți fi nesatisfăcut, ci doar dezamăgit. Îmi pare rău că am pierdut meciul decisiv. Târgoviște este o echipă foarte puternică și experimentată, care poate duce un meci atât de important și strâns până la capăt cu încredere. Sincer, mi-a fost puțin frică de cum vom reacționa la o înfrângere după 27 de victorii. Poate reacția noastră nu a fost potrivită, dar am fost pregătiți. În meci, adversarul s-a răzbunat pentru fiecare greșeală pe care am făcut-o și și-a concentrat toată energia pentru a se menține la conducere. Sper că putem învăța din greșelile noastre și că în sezonul viitor ne vom descurca mai bine”, a declarat Mikes, conform site-ului oficial al clubului covăsnean. 

Sepsi SIC Sfântu Gheorghe a terminat sezonul regulat din LNBF pe prima poziție cu 24 de meciuri câștigate și 2 pierdute. Până la înfrângerile cu Târgoviște din finală, Sepsi nu a bifat niciun eșec în play-off, ajungând la un moment dat la cele 27 de victorii la rând, amintite și de Zoran Mikes, obținute în toate competițiile în care a fost angrenată. Totuși, trupa alb-verde a terminat sezonul competițional 2014-2015 cu un trofeu, cucerind Cupa României.  

*Foto: Cosmin Iftode (sportpictures.eu)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!