Stiri

Zoran Mikes: „Sunt mândru de parcursul din EuroCup”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
23.12.2017

Campioana României a fost eliminată în primul tur din play-off-ul EuroCup după ce a pierdut la Atena cu Olympiacos, scor 67-56. ACS Sepsi SIC a marcat doar 4 puncte în sfertul secund, ceea ce a cântărit decisiv în soarta calificării. De la -21 la pauza mare, Sepsi s-a apropiat în partea a doua, dar gazdele au mers mai departe cu +7 la general.  La Sepsi Arena gazdele s-au impus cu 59-55. 

„Al doilea sfert a fost foarte rău și cred că acesta a fost motivul pentru care am pierdut meciul. Echipa noastră a arătat calitate și caracter în ambele meciuri împotriva lui Olympiacos. Am întâlnit jucătoare foarte bune dar am dovedit că putem să concurăm cu ele. Din păcate nu am știut cum să apărăm și să exploatăm avantajul de 4 puncte din prima manșă, dar îmi respect jucătoarele pentru că au făcut totul să revină în repriza a doua.  Sunt mândru de parcursul din EuroCup”, a declarat Zoran Mikes, citat de site-ul oficial al echipei.

La două zile după partida cu Olympiacos, ACS Sepsi SIC întâlnește astăzi în deplasare pe FCC ICIM Arad, de la ora 18:30. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!