Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Zoran Mikes a vrut să-și scoată echipa de pe parchet în sfertul 4 al meciului 4 din finala LNBF

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
27.04.2017

Momente tensionate la meciul 4 din finala LNBF dintre U Cluj-Napoca și Sepsi SIC Sfântu Gheorghe. Echipa oaspete a dorit să părăsească parchetul în sfertul patru la scorul de 70-64 în favoarea echipei clujene.

Zoran Mikes, supărat pe maniera de arbitraj, a încercat să-și ducă echipe la cabine. El și-a ridicat jucătoarele de pe banca de rezerve și s-au îndreptat spre vestiare, în timp ce cele cinci jucătoare aflate pe parchet nu au urmat sfatul antrenorului. Într-un final Zoran Mikes și celelalte jucătoare ale sale au revenit asupra deciziei și s-au întors în zona băncii tehnice.

Arbitrii l-au sancționat pe Zoran Mikes cu al doilea fault tehnic, a fost eliminat și apoi chiar a ajuns pe culoarul către vestiare, de unde a văzut finalul partidei.

Vom reveni cu mai multe detalii!

26 comentarii la aceasta stire:
  • viking33 :

    Un nesimțit
    Și-a bătut joc de acest sport și de câteva mii de spectatori. Ar trebui suspendat o perioada. Am plătit bilet sa vad un spectacol sportiv nu maimutarile penibile ale acestui personaj

    cu 6 ani în urmă (27.04.2017)
    • CSU ACS Rookies Oradea laca1968:

      viking
      maimutarile penibile ale acestui personaj ? Caraghios mai esti, nu ti-e rusine?

      cu 6 ani în urmă (27.04.2017)
    • viking33:

      Rușine?
      Mie să-mi fie rușine? De ce? Ca am plătit bilet? Sa înțeleg ca comportamentul acelui personaj de prost gust e ok pentru tine?

      cu 6 ani în urmă (27.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi:

      SEPSI SIC CAMPIOANA
      EU AM CONSTATAT CA COMPORTAMENT INADECVAT AU AVUT: ARBITRII SI O PARTE DINTRE SPECTATORII CLUJENI.IN REST TOTUL ESTE OK SI CONFORM CELOR INTAMPLATE DE-A LUNGUL CAMPIONATULUI!!

      cu 6 ani în urmă (27.04.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi :

    SEPSI SIC CAMPIOANA
    AM CASTIGAT PE MERIT IN CIUDA ARBITRAJULUI POTRIVNIC ECHIPEI SEPSI SIC!!! rUSINE ARBITRILOR SI FELICITARI ECHIPEI CASTIGATOARE !!!

    cu 6 ani în urmă (27.04.2017)
    • U BT Cluj-Napoca meea:

      DESPRE U
      Cea mai buna echipa din campionatul FEMININ! La Sepsi mai sunt si fete in echipa!
      BRAVO U! VOI SUNTETI CAMPIOANELE NOASTRE! FELICITARI DRAGAN, MEDA, ALEXA si tuturor care au pus umarul la acest minunat rezultat!
      LA ANUL LUAM TITLUL CAMPIONATULUI FEMININ CU O ECHIPA DE FETE!

      cu 6 ani în urmă (27.04.2017)
    • Vander:

      Sexul jucatoarelor
      Meea... Va sgatuiesc sa va avansati sexolog sportiv... tot va impiedicati de definirea sexului sportivelor. Oare in cartea lpr verde s-a sters rublica sexului jucatoarei? Daca stiti ceva de ce nu cereti odatabo analiza anatomica si s-ar rezolva aceasta problema eterna... Sau poate propuneti niste repere pentru caracteristicile acceptate a jucatoarelor de baschet? Uff ce vorbesc... Cei de la FRB l-ar accepta caci e props de un polihistor (dr. biolog, specialist in sport, jurnalist, spec. In psihologia strategiilor si sporturilor de echipa.. etc. ) Ma faceti sa rad... Definiti- mi va rog jucatoarea de baschet devsex feminin. Cum v-ar placea sa ne prezentam data viitoate in fata voastra? Ca sa aveti si o satisfactie estetica, nu numai pe plan de spectator al unui meci de baschet feminin.

      cu 6 ani în urmă (28.04.2017)
    • U BT Cluj-Napoca meea:

      ...
      Traim intr-o tara libera, fiecare isi poate spune parerea! Sau nu?
      Au prea mult testosteron, doar atat! In rest....!Suntem in Romania , in UE, in secolul 21, era marilor libertati...deci, pot sa imi spun parerea! Nu cred ca te-am jignit sau am jinit pe cineva pe aici!

      cu 6 ani în urmă (28.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi:

      SEPSI SIC CAMPIOANA
      CAND NU POTI ADUCE ARGUMENTE PENTRU EXPLICAREA ESECULUI,CAUTI SI IN GAURA DE SARPE.VORBITI PROSTII SI NU CUNOASTETI REGULAMENTUL!!MAI CITITI UN PIC ! VA DOARE TOTALUL DE 9-2 IN FAVOAREA LUI SEPSI SIC!!

      cu 6 ani în urmă (28.04.2017)
    Raspunde
  • "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca 2 Take2 :

    Caracter
    Acest jeg de om ar trebui suspendat câteva meciuri sezonul viitor.Felicitari fetelor Haide U

    cu 6 ani în urmă (27.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi:

      SEPSI SIC CAMPIOANA
      VOI AR TREBUI SA FITI EXCLUSI DIN CAMPIONAT CA FACETI ARANJAMENTE ILEGALE!! LA DNA CU VOI!!

      cu 6 ani în urmă (28.04.2017)
    Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca stef :

    Zoran Mikes
    Referitor la Zoran, gestul lui mi-a lăsat un gust amar. Puteți să spuneți ce vreți, dar pentru acest personaj scopul scuză mijloacele. El nu a avut nici o intenție să-și scoată echipa de pe teren. S-a văzut clar că jucătoarele de pe teren nici nu s-au mișcat. Scopul lui a fost să obțină o pauză mai lungă ca jucătoarele de la Sepsi să se calmeze și să-și revină din vria în care au intrat, să scoată din ritm jucătoarele lui „U” care erau pe val și acestea să-și termine valul de adrenalină care le făceau să nu simtă oboseala și nu în ultimul rând să pună presiune pe arbitri ceea ce a și reușit. Din păcate spectacolul sportiv a avut de suferit și în plus a imcitat publicul.
    Oricum felicitări celor de la Sepsi. Au avut bancă mai lungă și era normal să câștige, dar puteau să facă asta și fără circ.
    Referitor la arbitraj se pot aduce în discuție faze în care arbitrii au greșit și de o parte și de cealaltă, iar cel care spune că arbitrajul a fost potrivnic lui Sepsi să precizeze cum.

    cu 6 ani în urmă (27.04.2017)
    • U BT Cluj-Napoca razv-an:

      cacealma
      evident ca doar asta a vrut p sa puna presiune pe arbitri. Pt ca si-a luat doar banca, facand semne spre cele din teren sa nu cumva sa iasa...
      Ce n-am inteles a fost cum au contabilizat faulturile la Sepsi - tehnicul a fost al 4-lea (se vede si pe statistica frb) dar la masa nu a fost contabilizat

      Pacat de caderea de pe final, am avut meciul in mana. Dar oboseala si banca scurta au fost decisive. Felicitari fetelor!

      cu 6 ani în urmă (27.04.2017)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca romeovura :

    TYAUNNA DOMINUQUE MARSHALL
    felicitari pentru victorie, dar cel mai mult felicit acea fenomenala jucatoare (TYAUNNA DOMINUQUE MARSHALL), care a arat ce inseamna sa iubesti acest sport si foarte mult fair-play, in acel moment cand antrenorul de la Sepsi a aratat ca nu stie sa aceepte si moment proaste in arbitrat care din pacate a fost foarte prost gestionat fata de ambele echipe (pe aceasta cale imi cer scuze ca ma exprimi aici fata de arbitri e prima data si sper sa fie ultima data cand spun ca au arbitrat cumva), dar sa revin pacat de acel moment in care sala s-a incins si din pacate multa lume a uitat de ce frumos sportul in cazul de fata baschetul, au meritat fetele de la Sepsi sa fie aplaudate pentru daruinta pe care au arat pe teren in special TYAUNNA DOMINUQUE MARSHALL si penrtru titulu pe care lau castigat, rar se vad personae care vor sa duca o lupta pana la capat indifferent de interefentele exterioare,si contribuiind cu ce stie mai bine , adica sa joace si sa demonstreze ca se poate castiga, dar sa nu uit si de echipa pe care o sustin neconditionat "U" felicitari pentru acest parcurs frumos si pentru acest loc 2 , care dupa multi ani a inceput sa vina, pot doar sa sper ca la anul vom fi cu o treapta mai sus pe pedoium Haide U.

    cu 6 ani în urmă (27.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi:

      SEPSI SIC CAMPIOANA
      UN COMENTARIU DEMN DE UN IUBITOR DE SPORT.BRAVO!!

      cu 6 ani în urmă (28.04.2017)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca inzpectah :

    baschetul a avut de suferit
    Dupa meciul din aceasta seara, in ciuda spectacolului sportiv oferit de ambele echipe, pot sa spun ca baschetul a avut de suferit din cauza oficialilor de la Sepsi, care in mod constant au pus presiune pe arbitraj si au incitat publicul clujean distragand atentia de la momentele minunate pe care acest sport ni le ofera. Tin sa felicit echipa Sepsi pentru victorie, din pacate U nu are banca, spre deosebire de adversar, iar atunci cand una sau 2 jucatoare sunt eliminate, acest lucru se vede. Una peste alta consider ca Sepsi nu avea nevoie de aceste tertipuri mizerabile la care au apelat, vazand ca mai sunt 5 minute, U era pe val si te conduce, vii si te faci ca scoti echipa de pe teren, ca sa stopezi perioada buna a echipei Clujene, sa inciti publicul si sa induci o stare generala de nervozitate in tabara adversa. Din pacate le-a iesit. Nu zic din pacate neaparat pentru U, chiar daca tin cu U, zic din pacate pentru acest sport extraordinar care are de suferit din cauza unor asemenea comportamente abjecte a unor conducatori din baschetul romanesc. Sunt curios daca in Euroliga sau in EuroCup se accepta asa ceva sau daca se mai relua meciul dupa o astfel de isprava a unor antrenori/conducatori de echipa.Evident NU, dar la noi se poate orice -- aviz FRB. Legat de arbitraj nu puteti spune ca a fost tendentios/favorabil lui U, au fost greseli si de o parte si de alta; pai daca ati fi avut un arbitraj cum avea cu ceva ani in urma la masculin U cu Asesoft pe vremea lui Ghita si Iacobescu, ieseati de pe teren de 3 ori in fiecare sfert, asa ca mai usor cu arbitrajul. E mai mult decat evident ca ati apelat niste mizerii pentru a va apropia victoria atunci cand ati simtit ca e posibil sa o pierdeti. Felicitari jucatoarelor ambelor echipe pentru un sezont mai mult decat reusit si pentru daruirea de care au dat dovada in aceste jocuri din finala, ele chiar merita laudate.

    cu 6 ani în urmă (27.04.2017)
    • U BT Cluj-Napoca meea:

      U
      Cel mai comentariu pe ziua de azi!

      cu 6 ani în urmă (27.04.2017)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca CJ Stefan :

    Rusine Zoran Mikes
    FRB accepta asa ceva? Sunt curios. Parerea mea este ca ambele echipe au fost dezavantajate de arbitraj. Dar parca mai mult au tras cu Sepsi. Degeaba hotii striga hotii.

    cu 6 ani în urmă (27.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi:

      SEPSI SIC CAMPIOANA
      SPER CA FEDERATIA SA CERCETEZE CAZUL!! ORGANIZATORII SANCTIONATI PENTRU INCIDENTELE DIN TRIBUNA IAR ARBITRII PENTRU GRESELILE MULTE AVUTE LA LUAREA UNOR DECIZII,CARE AU INFLUENTAT PARTIDA SI AU CONDUS LA PROTESTUL ANTRENORULUI!

      cu 6 ani în urmă (28.04.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Attila :

    @U&Mobitelco
    Curios punctul vostru de vedere.
    Voi care credeti ca aveti dreptate si vorbiti urat despre adversari sunteti chiar penibili.Sper odata sa va vad si-n partea cealalta STRICT din punct de vedere ARBITRAJ.Daca va PRICEPETI LA BASCHET va invit sa VIZIONATI inca o data meciul ca SPECTATOR neutru.Si poate ATUNCI o sa radeti de "erorile" de arbitraj.
    SINGURII care s-au scos din RITM au fost ARBITRII in acele minute tensionate.Despre baschet vad ca nu prea scrieti...
    U n-a avut NICI o sansa.

    cu 6 ani în urmă (27.04.2017)
    • U BT Cluj-Napoca inzpectah:

      haide U
      @ Attila - ok ne mai uitam o data la meci si comentam impreuna erorile de arbitraj. Dar te rog sa te mai uiti si tu o data si sa analizezi comportamentul oficialilor de pe banca voastra - ma refer la antrenor si la cei doi oficiali (imi pare rau nu ii cunosc nu stiu cum ii cheama) unul la costum si celalalt in sacou, cel care facea in mod teatral lobby ca vezi Doamne scoate echipa de pe teren, facand sprinturi de pe banca catre intrarea la vestiare. Apoi ne uitam din nou impreuna cu o bere si popcorn in fata la un meci de Euroliga si unul de NBA si vedem daca sunt erori de arbitraj pe de o parte si pe de alta parte daca sunt tentative de a scoate echipa de pe teren da catre conducatorii echipelor si daca meciul continua. Daca se intampla si acolo asa ceva eu imi scot palaria in fata ta. Referitor la faptul consideratiile tale ca noi ne-am pricepe sau nu la baschet, iti reamintesc sau iti aduc la cunostinta-- poate esti mai tanar si nu sti, ca U Cluj e cea mai titrata echipa din istoria baschetului feminin din Romania iar U Cluj echipa masculina de baschet este singura echipa din Romania care a dat un jucator in NBA si este una dintre cele mai titrate formatii din baschetul masculin din Romania; crede-ma mergem de mult la baschet, din pariniti si bunici, si am avut ce vedea si de unde invata. tot respectul pentru orasul si sportul din Sfantu Gheorghe, dar acuma sa ne tii tu teorii despre filosofia baschetului.... Noapte Buna!

      cu 6 ani în urmă (27.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi:

      SEPSI SIC CAMPIOANA
      AI FACUT O SERIE DE REMARCI INEXACTE SI NU LA LOCUL LUI!! ECHIPA NU A FOST SCOASE DE PE TEREN.AU STAT JUCATOARELE TOT TIMPUL PE TREN,ASTEPTAND DEZNODAMANTUL..!!PROTESTUL NU A PUS NICI O PRESIUNE ASUPRA ARBITRILOR,CI A FACUT SA REVINE SI SA TREZEASCA LA REALITATE,SA CONDUCA CINSTIT SI CORECT MACAR ULTIMILE 2 MINUTE!! NERVOZITATEA A FOST PREZENTA IN AMBELE ECHIPE ...LA sepsi sic DIN CAUZA ARBITRAJULUI SI LA U DIN CAUZA MIZEI !! INTRERUPEREA DAC A FACUT DESTABILIZARE,A FACUT IN AMBELE PARTID,DAR PE ACEST NIVEL PROFESIONAL NU ESTE EXPLICATIE ACCEPTABILA !!NU STA IN PICIOARE SIMILITUDINEA U- ASESOFT !!DECI,RASPUNZATORI PENTRU ACEST INCIDENT AU FOST ARBITRII SI NU ANTRENORUL ZORAN MIKES!!cINE ACCEPTA SA BATE JOC DE MUNCA TA?CINE ACCEPTA SA TE FURE?? NIMENI.
      DINCOLO DE ACESTE CONSIDERENTA ECHIPA MAI BUNA A CASTIGAT TROFEUL.FELICITARI AMBELOR ECHIPE !
      AM REVAZUT MECIUL,SI AM NUMARAT 11 DECIZII TOTAL GRESITE SI 8 DECIZII INVERS INTERPRETATE LA FAZE IDENTICE.FACETI SI VOI STATISTICA!!MERITA!!

      cu 6 ani în urmă (28.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe grasu:

      Tihi
      Prietene cu fiecare postare a ta, imi dau seama ca nu prea intelegi multe din sportul asta, dar este de apreciat ca iti sustii echipa. La faza respectiva este o decizie care este perfect acoperita de regulament, deci nici un motiv sa incepi scandalul decat faptul ca vrei sa pui presiune le toata lumea din cauza incapacitatii echipei tale de pana in acel moment. Repet nu era nevoie de asa ceva si in mod normal Sepsi trebuia sa bata 3-0 cel putin datorita faptului ca au o rotatie de 8-9 jucatoare.

      cu 6 ani în urmă (28.04.2017)
    • U BT Cluj-Napoca razv-an:

      tihi
      omul asta care nu stie altceva in avara sa urle/ sa scrie cu majuscule si sa foloseasca "arbitri" ca semn de punctuatie, a reusit o performanta totusi: sa scrie numele echipei pe care o sustine cu ... litere mici. Poate asa o sa priceapa ca urlatura lui nu il ajuta cu nimic. Dar oricum altceva nu poate, nu avem alte asteptari

      cu 6 ani în urmă (28.04.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi :

    SEPSI SIC CAMPIOANA
    SEPSI SIC - U Cluj 9-2

    cu 6 ani în urmă (28.04.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tjl59 :

    Am avut un respect deosebit...
    ... pentru Zoran Mikes si tot ce a facut el la Sfantu Gheorghe. Asta pana joi, 27 aprilie 2017... Motivul? Gestul incalificabil si lipsit de cel mai elementar spirit de fair-play din minutul 36, gest prin care a stopat elanul unei echipe care a suplinit prin darurire diferenta de valoare dintre cele doua echipe. Pacat ...

    cu 6 ani în urmă (28.04.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!