Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zoran Milencovici: “Victoriile nu vor înceta să apară, sunt sigur de asta”

Marius Petri

Marius Petri
20.11.2014

BC Timișoara și U Banca Transilvania vor deschide etapa cu numărul 8 din Liga Națională de Baschet Masculin mâine, 21 noiembrie, cu începere de la ora 18:00. Cele două formații se vor înfrunta pentru a treia oară în acest sezon, după dubla-manșă din Cupa României, în care alb-violeții au avut câștig de cauză.

Gazdele de mâine își doresc să reediteze succesul contra clujenilor și să "scape" de bilanțul negativ pe care-l au în prezent, de 3 victorii și 4 înfrângeri. Zoran Milencovici, unul dintre tinerii baschetbaliști ai “leilor”, a acceptat invitația TotalBaschet de a vorbi despre partida cu gruparea de pe Someșul Mic, afirmând:

“Meciul împotriva celor de la Cluj va fi unul echilibrat, ca și cele din Cupa României, în care ambele echipe vor să câștige. Chiar dacă noi am avansat mai departe în Cupă, asta nu înseamnă nimic. Jucăm acasă și îi vom avea alături pe fanii nostri, pe care sperăm să-i facem fericiți.

Ei au schimbat antrenorul, iar acest lucru sigur va avea un impact pozitiv. Îmi doresc ca echipa să fie acolo sus unde ne este locul, iar eu să ajut cât de mult pot. Mai avem nevoie de puțin timp, ne antrenăm bine, atmosfera este bună, iar victoriile nu vor înceta să apară, sunt sigur de asta.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!