Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zoran Vrkic: „Încă mai avem mult de crescut ca echipă”

Eduard Popa

Eduard Popa
06.10.2018

zoran vrkic dinamo stiinta

Dinamo Știința a reușit o replică neașteptată în fața celor de la CSU Sibiu, una dintre favorite la titlu, în prima etapă a noului sezon din Liga Națională de Baschet Masculin. Dinamo a pierdut la 4 puncte, scor 92-96, la capătul unui meci extrem de spectaculos.

Fără îndoială, cel mai bun om al dinamoviștilor a fost Zoran Vrkic. Jucătorul croat a reușit 29 de puncte și 6 recuperări, cu 9/10 de la 2 puncte, 2/2 de la 3 puncte și 5/8 de la libere. 

La sfârșitul partidei, Zoran a acordat un scurt interviu pentru totalbaschet: 

Ce părere ai despre primul tău meci în Liga Națională de Baschet a României?

A fost un meci foarte competitiv. Încă avem mult de crescut ca echipă, dar cred că vom juca din ce în ce mai bine. Meciul următor jucăm acasă, însă ei (n.r. jucătorii lui SCM U Craiova) vor ști acum că suntem o echipă competitivă și vor veni să câștige.

Ai mulţi colegi foarte tineri, cum e să joci cu ei?

Regula aceasta este foarte bună pentru jucătorii tineri fiindcă pot să joace și să se dezvolte foarte mult în acest campionat. Regula ajută însă şi echipa foarte mult.

Cum ai simţit echipa Sibiului, ei sunt favoriţii campionatului, dar v-aţi ţinut foarte aproape de ei?

Sunt o echipă foarte atletică şi puternică şi au fost foarte agresivi în defensivă, dar consider că am avut puterea să fim competitivi, să ne ținem cu ei şi cred că pe viitor vom putea să câştigăm în faţa echipelor ca Sibiul.

Ai jucat în campionatul Spaniei, Italiei şi Franţei. Ce părere ai despre acesta din România?

Urmăresc foarte multe meciuri de baschet şi mulţi jucători care au performat aici în România, şi ştiam câte ceva despre acest campionat. Am mai mulți prieteni pe care i-am întrebat despre baschetul din țara voastră, precum Ivan Siriscevic și care mi-au recomandat să vin aici.

Zoran și ceilalți elevi ai lui Tudor Costescu vor juca săptămâna viitoare, tot pe teren propriu, în fața celor de la SCM U Craiova. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!