Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zoran Vrkic o lasă pe Dinamo Știința București pentru o echipă din Taiwan

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
05.01.2019

Dinamo Știința București a rămas fără cel mai important jucător străin din lot. Zoran Vrkic a decis să părăsească formația din Ștefan Cel Mare pentru a evolua în Taiwan. Croatul în vârstă de 31 de ani a semnat Kinmen Kaoliang Liquor, după cum anunță asia-basket.com, locul secund în clasamentul campioantului din Taiwan.

Zoran Vrkic era al doilea marcator al lui Dinamo cu 16.1 puncte marcate în medie pe meci, pe lângă care adăuga și 4.7 recuperări, 1.8 pase decisive pentru 15.2 la eficiența. Extrema din Croația a bifat doar 12 prezențe în Liga Națională de Baschet Masculin, fără a simți însă gustul victoriei.

În CV lui Zoran Vrkic apar echipe importante precum Bilbao Basket, Gipuzkoa, Olimpija Ljubljana sau Bologna. El a mai jucat la Karpos Sokoli, Split, KK Zadar, Sibenik, Jolly, KK Dubrovnic, Peristeri, GS Atena, Hermine Nantes și Oviedo.

Kinmen Kaoliang Liquor se află pe poziția a 2 în clasamentul din Taiwan cu un bilanț de 10 victorii și 6 înfrângeri, una în plus fața de ocupanta primei poziții, Taiwan Beer. Vrkic ar putea debuta chiar astăzi în Asia, când noua lui echipă joacă pe terenul lui Dacin Tigers. Croatul a și postat pe rețelele de socializare fotografii cu noul să echipament de joc.

View this post on Instagram

🏀🐺

A post shared by 🐺 Asita ☯ Vrka ☘️ Zoran Vrkić (@zoran3vrkic) on Jan 4, 2019 at 5:06am PST

 

Dinamo Știința București rămane astfel fără unul dintre cei importanți jucători din lot chiar la startul anului 2019 și înaintea meciului cu SCM Timișoara din LNBM.

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    cand
    a venit in RO i s o fi zis ca vine la echipa de playoff. Cand vezi 12 infrangeri consecutive, te reorientezi...

    cu 5 ani în urmă (05.01.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!