Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Zorica Mitov: „Avem o șansă bună să câștigăm datorită faptului că jucăm pe teren propriu”

Valentin Todea

Valentin Todea
02.10.2015

Meciul dintre BCM Danzio Timișoara și echipa de pe malul Someșului Mic va deschide noul sezon al Ligii Naționale de Baschet Feminin. Înaintea acestei întâlniri, site-ul nostru a luat legătura cu baschetbalista grupării bănățene, Zorica Mitov:

„Avem o echipă bună iar părerea mea este că jucăm mai bine de la meci de la meci. Am pierdut meciurile din Cupa României, dar partida de sâmbătă împotriva Universității Cluj este cea mai importantă pentru că este primul meci din campionat. Avem o șansă bună să câștigăm datorită faptului că jucăm pe teren propriu.”

Referitor la adversarul de mâine, sportiva formației de pe Bega a declarat:

„Universitatea are de asemenea o echipă bună, cu jucătoare valoroase, așadar mâine va fi un meci bun pentru ambele formații. Consider că va trebui să fim mai atente în privința recuperărilor sâmbătă.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!