Stiri Cupa României Feminin

Zorica Mitov: „Dacă vom elimina din greșeli, sunt sigură că ne putem califica”

Dan Oancia

Dan Oancia
24.09.2014

Olimpia Brașov și CSBT Alexandria se vor întâlni astăzi în manșa retur a optimilor de finală din Cupa României. Echipa de la poalele Tâmpei a câştigat partida din tur la capătul unui meci echilibrat, scorul din final fiind 71-69 (10-23, 25-14, 25-16, 11-16).

În ciuda victoriei din prima manșă a brașovencelor, echipa din Alexandria pare să aibă prima opțiune la calificare, ținând cont de faptul că vor beneficia de aportul fanilor și al terenului propriu în cea de-a doua întâlnire dintre combatante.

Înaintea returului, noua achiziție din această vară a Olimpiei Brașov, Zorica Mitov, venită de la Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, rămâne încrezătoare în șansele de calificare ale echipei sale. „Va fi o partidă foarte dificilă. Suntem conectate 100% la jocul retur și vom face totul posibil ca să îl câștigăm și să opținem calificarea. În prima partidă am făcut foarte multe greșeli, dar pe care cred că nu le vom mai repeta și în al doilea meci. Dacă vom reuși să avem mai puține greșeli, sunt sigură că luăm o opțiune importantă pentru calificare”, a declarat sârboaica Zorica Mitov.

*Foto: newsbv.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!