Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Încă un caz Dikeoulakos. Jose Araujo a acționat în instanță pe CSM Satu Mare la Tribunalul Bucuresti

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
07.10.2017

Foto: informatia-zilei.ro

Clubul Sportiv Municipal Satu Mare nu a tras nicio învățătură din cazul George Dikeoulakos, desi la gruparea sătmăreană actualmente se regăsesc două persoane care au gestionat situația ivită la CSM Târgoviste. Pe acelasi model, clubul sătmărean a decis să rupă orice legătura cu Jose Araujo, tehnicianul care avea contract si pe acest sezon cu gruparea de pe malul Somesului.

Eu am o hotărâre a comitetului director care spune că nu se acceptă nicio plată pentru antrenor. Asta înseamnă că vom fi dați în judecată. Practic nu pot semna antrenor cât timp îl am pe Araujo cu contract valabil. El nu acceptă să fie secund, deoarece pe contractul în care îl are apare că este antrenor principal. - declara presedintele clubului, Vasile Fogel, în luna iunie a acestui an.

Portughezul nu a stat pe gânduri si a acționat în instanță Clubul Sportiv Municipal Satu Mare la Tribunalul Bucuresti, în dosarul 37247/3/2017 solicitând aproximativ 25.000 de euro alături de penalități de întârziere care vor însuma peste 50.000 de euro la finalul procesului. 

Rămâne de văzut dacă în final actuala conducere a CSM Satu Mare îsi va asuma această datorie sau vor proceda precum precedenta conducere a CSM Târgoviste.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita :

    ...
    Dacă era vorba de banii din buzunarul lui Fogel probabil că era mult mai atent cu ei! Da' când vorbim de bani publici nu e o așa mare problemă! Are balta pește! Am constatat ceva! Satu Mare a dispus de buget considerabil pe vremea fostului primar, Ylieș(UDMR) . Pe vremea lu' Coica(PSD) a fost secetă, în martie 2016 nu au fost bani nici de ambulanță la un meci cu Cluj! Acum iar se învârt acolo sume mari, primar fiind iar de la UDMR, parcă Kerenskyi se numește, numele fiind și în sfera echipei din anii 2008-2013 când antrenor era Fleșeriu, vorbim de același personaj? Oricum, e de apreciat că primăria susține sportul local, normal ar fi și să chivernisească banii!

    cu 6 ani în urmă (07.10.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!