Stiri

Încă o victorie în FIBA Europe Cup pentru Vlad Moldoveanu

Eduard Popa

Eduard Popa
15.11.2017

demir insaat vlad moldoveanu

Demir Insaat Buyukcekmece, echipa lui Vlad Moldoveanu, și-a luat revanșa în fața celor de la Belfius Mons Hainaut, scor 69-64, în al cincilea meci al primei faze din cadrul FIBA Europe Cup.

Vlad Moldoveanu a jucat 36 minute, timp în care a strâns 10 pct, 7 recuperări și 3 pase decisive, cu 3 posesii pierdute. Vlad a strâns 4/9 din acțiune și a avut un indice al eficienței de +12.

Cu această victorie, Demir ajunge la 4-1 la general. Singurul eșec al turcilor a avut loc chiar pe teren propriu, scor 84-79, în compania lui Mons Hainaut. De altfel, echipa belgiană are 3-2 la general, la fel ca Sigal Prishtina, în timp ce Khimik Youzhne este lanterna roșie a grupei, cu 5 înfrângeri din tot atâtea meciuri. În ultima etapă din faza grupelor, Vlad Moldoveanu va merge la Prishtina, în Kosovo, la începutul lunii decembrie.

*foto: FIBA Europe Cup

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!