Stiri

Înfrângere pentru formația lui Alex Olah la debutul în playoff

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
18.05.2017

Belfius Mons, echipa la care evoluează pivotul român Alexandru Olah, a debutat cu un eșec în playoff-ul primei ligi din Belgia. Antwerp Giants și-a apărat avantajul terenului propriu în primul meci cu formația din Mons și s-a impus cu scorul de 73-61.

Diferența în acest meci s-a făcut în sfertul secund, când formația gazdă a avut un parțial de plus 13 și intra la pauză cu avantaj de 16 puncte. Echipa vizitatoare a redus din deficit în sfertul trei, dar în ultima perioadă de joc a marcat doar 9 puncte și nu s-a putut gândi la o revenire.

Alex Olah a fost titular pentru echipa sa și a bifat 25 de minute pe parchet. Pivotul român a încheiat partida cu 10 de puncte, 9 recuperări și o pasă decisivă. Olah a avut 5/9 (55.6%) din acțiune și 0/3 de la linia de libere pentru un indice al eficienței de 14 unități.

Tre Demps a fost cel mai bun jucător de la Belfius Mons cu 24 de puncte și 2 recuperări.

Gavin Ware a fost cel principalul artizan de la formația învingătoare cu 14 puncte, 8 recuperări și 2 pase decisive.

Meciul 2 al seriei va avea loc vineri, 19 mai, la Mons.

 

*foto: http://www.monshainaut.be

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!