Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Șerban Sere: “Suntem superiori Ploieștiului”

Marius Petri

Marius Petri
07.06.2014

CSM Oradea are șansa de a-și trece în palmares primul titlu de campioană națională în acest week-end, în care se desfășoară meciurile 3 și 4 din finala Ligii Naționale. Plecând de la 1-1 la general, orădenii au nevoie de două victorii în cele două meciuri de pe teren propriu, un eventual meci decisiv avantajându-i pe cei de la Asesoft, care ar urma să joace acasă cu titlul pe masă.

Managerul general al Oradiei, Șerban Sere, a prefațat cele două meciuri într-o conferință de presă, oferind o declarație amplă, în care susține superioritatea baschetbaliștilor antrenați de Cristian Achim.

“Cunoscându-i pe băieți, după tot ce s-a întâmplat la Ploiești, cred că vor fi foarte montați și pregătiți pentru următoarele partide. Aceste jocuri vor avea o altă încărcătură și ele trebuie să ne găsească concentrați din toate punctele de vedere. O atitudine corespunzătoare, la valoarea grupului nostru, poate să tranșeze finala în favoarea noastră. Cu siguranță nu va fi ușor, Asesoft a demonstrat că este o echipă puternică, dar suntem conștienți că în condiții normale, strict pe valoare, putem să câștigăm campionatul.

Cred că factorul mental este foarte important. Consider că în momentul de față suntem superiori Ploieștiului din punct de vedere al jocului colectiv, al pregătirii tactice și al pregătirii fizice. Jucăm mai bine ca echipă și o facem foarte bine pe teren propriu. Aceste lucruri cred că ar contrabalansa valoarea strict individuală, probabil, superioară a jucătorilor de la Asesoft.

Admitem ferm că în Meciul 2 au fost niște greșeli făcute de noi și o intensitate scăzută în faza de apărare din partea noastră. Sunt greșeli pe care vom încerca să le reparăm. Sunt de părere că echipa nu are o scuză arbitrajul. Trebuia să ieșim toată echipa descalificată, dar să arătăm o atitudine apropiată de cea din prima zi. Ne asumăm aceste lucruri și încercăm să le reparăm pentru următoarele meciuri. Trebuie să fim perfecți pentru a câștiga.”, a declarat Sere, citat de csmoradea.ro.

Meciul 3 al finalei LNBM se va disputa în această seară (7 iunie), începând cu ora 20:15, și va fi transmis în direct de DigiSport 2.

1 comentariu la aceasta stire:
  • YMCA alin67 :

    superioritate
    Se pare ca nu ati fost superiori nici din punct de vedere al jocului colectiv,nici al pregatirii tactice sau fizice. De fapt,n-ati prea fost superiori la niciun capitol,dar sunteti sensibil egali la nivel declarativ.

    cu 9 ani în urmă (07.06.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!