Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Țara Bârsei: "Clubul nostru a achitat toate datoriile din cele șase litigii"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
05.04.2018

În cursul zilei de miercuri, site-ul nostru a publicat un material în care prezenta faptil că Țara Bârsei 2011, club ce deține dreptul de participare în Liga Națională de Baschet feminin, a fost acționat în judecată de șase ori la finalul lunii martie.

Pe adresa redacției a sosit un comunicat de presă din partea clubului brașovean. Conducerea clubului a recunoscut datoriile din în ultimele luni, acumulate deoarece bugetul a fost votat mai târziu, însă actualmente toate sumele de bani ar fi achitate.

 - datorita faptului s-a votat mai tarziu bugetul au existat intradevar unele intarzieri de plata, insa in momentul de fata clubul nostru a achitat toate datoriile legate de acele litigii sau catre alti terti, nemaiavand nicio alta datorie.
De asemenea, clubul de la poalele Tâmpei afirmă că pentru anul 2018/2019 clubul va beneficia de un buget mai ridicat față de cel din prezentul sezon. 
Totodata dorind sa maximizeze performantele obtinute in ultimii ani (6 finale in ultimele 3 sezoane) clubul nostru a inceput sa lucreze la strategia pentru sezonul 2018/2019 fiind in discutii cu persoane juridice si fizice care sa aduca un aport important echipei spre obtinerea de performante si in viitorul sezon.

Olimpia CSU Brașov se deplasează la Satu Mare pentru a susține primul joc din semifinala LNBF, programat vineri de la ora 18:00 la Sala Ecaterina Both din localitate.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!