Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Țenter: ”Steaua a câștigat în mod meritat”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
13.10.2013

Antrenorul echipei Gaz Metan, Marcel Țenter a vorbit imediat după înfrângerea cu Steaua CSM Eximbank:

Astăzi am luat toate deciziile posibile greșite, în atac și în apărare am avut cred că cel mai prost joc pe care l-am jucat în toate meciurile care le-am avut până acum. Din păcate nu am fost clari în tot ceea ce am făcut și Steaua a câștigat în mod meritat, au reușit să joace mai limpede, ideile lor de atac s-au văzut mai clar și oameni lor au jucat fără nici un fel de complex, au înscris atunci când echipa a avut nevoie, ceea ce noi nu am făcut.

Este dificil, sigur că trebuie să analizăm în zilele următoare evoluția echipei și să vedem ce este de făcut, cert este că după începutul foarte bun cu Ploieștiul unde am arătat că putem să jucăm baschet la un nivel foarte bun. A venit meciul cu Mureșul unde din punct de vedere ofensiv am jucat foarte bine însă din punct de vedere defensiv am lăsat prea mari spații și mureșenii au reușit să înscrie 14 aruncări de la trei puncte, iar astăzi nu am jucat absolut nicio fază în mod corect. Nu pot să spun că băieții nu au luptat, noi ne-am luptat, însă fără claritate în idei nu am fost eficienți și până la urmă acest lucru a decis meciul.

Gaz Metan Mediaș a pierdut confruntarea cu Steaua CSM Eximbank, scor 74-79.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!