Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

"Bobo" Pintea prefațează disputa cu CSU Ploiești

Paul Olar

Paul Olar
15.03.2014

"U"-BT Mobitelco Cluj-Napoca dă piept duminică seara cu CSU Ploiești, în derby-ul etapei a-XXIII-a. Datorită experienței, Dorin Pintea, tehnicianul clujenilor, știe la ce să se aștepte din partea prahovenilor, "Bobo" punându-și speranțe într-un rezultat pozitiv.

"După cum am spus imediat după meciul de la Timișoara, într-un fel mă așteptăm la această înfrângere, poate că e mai bine că a venit la acel meci și nu la acestea mai importante. Probabil acest dus rece ne-a adus cu picioarele pe pământ, ne-a trezit și ne-am dat seamă că mai avem încă de muncit, nu s-a terminat campionatul. A fost un meci pe care nu l-am abordat destul de hotărât, i-am lăsat să își facă jocul și au intră în mână, le-au intrat câteva aruncări norocoase și pe urmă și-au intrat în ritm, au marcat foarte mult de trei puncte și noi nu am reacționat cum trebuia. Meciul cu Ploieștiul este un derby tradițional, toată lumea îl așteaptă un campionat întreg, în special suporterii noștri care sunt foarte exigenți și întotdeauna ne raportează cu Ploieștiul. Dacă opunem rezistentă și ne luptăm cu ei, este foarte bine, dacă nu - suntem jos de tot, pentru ei nu contează decât acest meci și eventual finala campionatului."

Întrebat care sunt cerințele sale legate de confruntare, antrenorul a răspuns:

"Ne dorim să avem o apărare cât mai bună, una colectivă, în care toți jucătorii care se află în teren să depună efort maxim pentru a stopa acțiunile Ploieștiului. Este o echipă cu jucători foarte buni, de talie internațională, individual sunt foarte, foarte buni." A precizat Pintea, conform site-ului u-mobitelco.ro

*Foto: Manases Sandor/u-mobitelco.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    "U"
    Na par prea convinsi......

    cu 10 ani în urmă (15.03.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!