Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Brice Kabengele: ’’Sincer, nu am avut timp să mă acomodez la Craiova’’

Gabi Pănoiu

Gabi Pănoiu
10.03.2013

 

Brice Kabengele a debutat în cursul serii de ieri pentru echipa SCM Craiova. Acesta a jucat primul său meci sub culorile echipei craiovene chiar împotriva fostei sale formații din România, Energia Rovinari.

Brice Kabengele a vorbit pentru TotalBaschet imediat după încheierea partidei cu Energia.

Brice, cum te-ai acomodat la Craiova și cum este să debutezi împotriva formației la care ai jucat pentru ultima oară în România?

Sincer, nu am avut timp să mă acomodez la Craiova. Am ajuns miercuri dimineața, a trebuit să lucrăm schemele pentru meciul cu Energia, dar eu încă nu am asimilat schemele noastre, dar în 2-3 zile totul va fi bine. Meciul cu Energia a fost unul destul de greu, a fost foarte strâns, dar din păcate pentru noi nu am știut să gestionăm ultima posesie. Asta este, mergem mai departe.

Ce lucruri te-au determinat să revii în România?

Opurtunitatea și faptul că aici la Craiova este o ambiție de a face performanță.

Ce planuri aveți pentru aceste ultime etape?

Să câștigăm cât mai multe și să mergem cât mai departe în playoff.

Kabengele a petrecut 6 minute pe parchet la meciul său de debut la Craiova, nereușind să se remarce deloc din punct de vedere statistic.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!