Stiri

(P) Sferturile EuroBasket 2017 aprind Istanbulul

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
11.09.2017

 

 

 

EuroBasket 2017 face saltul spre faza eliminatorie! Meciurile knock out promit o nouă săptămână incendiară în Istanbul unde afișul Sferturilor opune niște dueluri teribile, precum Germania - Spania, Slovenia - Letonia, Grecia - Rusia si Serbia - Italia.

În faza grupelor, marea surpriză a rămas victoria Georgiei în fața Lituaniei. În rest, favoritele au confirmat lăsând impresia că nu au forțat. Poate doar eșecurile Cehiei, naufragiul georgienilor (care au pornit lansat, dar în final au ratat calificarea din grupă) și locul 4 obținut de Turcia să mai intre la capitolul surprize.

La Cluj, România nu s-a putut autodepăși. Dar Ungaria a reușit nu doar prima victorie la un campionat european de baschet masculin după aproape jumătate de secol, ci și o calificare istorică în faza eliminatorie. O performanță impresionantă pentru Hanga & Co. Tot în Sala Polivalentă din Cluj, Pau Gasol a devenit cel mai bun marcator din istoria Eurobasket. Superstarul spaniol a depășit recordul lui Tony Parker. Un moment care îl motivează suplimentar pe spaniol să își conducă reprezentativa țări sale spre al 4-lea titlu continental.

Cote cu detentă pe Eurobasket 2017 la Superbet.ro

În ceea ce privește cotele, Spania rămâne marea favorită. 1.60, iar Serbia are o cotă de 9.0. Neînvinsă în faza grupelor, Slovenia are cotă 15.0 la câștigarea titlului.

Pariază la Superbet.ro pe câștigătoarea Eurobasket 2017

Cea mai experimentată și mai valoroasă echipă, Spania va avea un meci electrizant contra Germaniei. Cotă 9.30 pentru un succes al germanilor! Ce spui? Să fie oare posibil?

Pariază la Superbet.ro pe cel mai tare duel din Sferturile Eurobasket 2017:

Serbia pare a avea cel mai accesibil adversar în sferturi: cotă 1.40 pentru un succes în fața Italiei. Slovenia e și ea mare favorită în partida cu Letonia. O misiune dificilă o are Grecia. Adversară îi va fii Rusia, într-un duel în care rusii sunt cotați favoriți. Cine va trece în avantaj după acest meci? Cotă 1.90 pentru un triumf al Ruesiei, cotă 2.11 pentru un succes al Greciei.

Cele mai înalte cote pentru Grecia - Rusia

Ce spui: îți crești adrenalina pariind pe meciurile din Sferturile EuroBasket 2017?

4 comentarii la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș Geza :

    erată
    Aliniatul 2, Georgia=Grecia !

    cu 6 ani în urmă (11.09.2017) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș Geza :

    sau
    alineatul :)

    cu 6 ani în urmă (11.09.2017)
    • BC CSU Sibiu Hermannstadt:

      Ai gresit !
      TB are dreptate, este vorba de meciul din grupa pierdut de Lituania !

      cu 6 ani în urmă (11.09.2017)
    • BC Mureș Târgu Mureș Geza:

      sorry
      mea culpa

      cu 6 ani în urmă (12.09.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!