Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua CSM EximBank negociază cu americanul Deonta Vaughn

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
28.06.2014

Steaua CSM EximBank se află în tratative cu Deonta Vaughn pentru a încheia o colaborare pentru sezonul viitor. Americanul în vârstă de 28 de ani și-a petrecut sezonul 2013/14 în Ungaria la Atomeromu Paks, cu care a evoluat și în EuroChallenge.

Deonta Vaughn este un conducător de joc ce măsoară 1.85 metri. În sezonul petrecut în Ungaria, americanul a ajuns alături de echipa sa până în finala campionatului unde au pierdut în fața lui Szolnoki Olaj. Vaughn a jucat și în EuroChallenge, chiar împotriva lui CSM Oradea. În cele 6 partide disputate în competiția europeană, conducătorul de joc a adunat medii pe meci de 7.3 puncte, 2.0 recuperări și 3.7 pase decisive.

În cariera sa, Deonta Vaughn a mai jucat la Polpharma în Polonia, MIA Academy în Georgia și Mykolaiv în Ucraina. El a absolvit Cincinnati University în anul 2010. Americanul a intrat în Draft-ul NBA și chiar s-a pregătit puțin cu Sacramento Kings dar nu a fost ales pentru a evolua în cea mai puternică ligă din lume.

Dacă Steaua CSM EximBank și Deonta Vaughn ar ajunge la un numitor comun, atunci acesta ar fi al doilea nou venit la gruparea militară, după Titus Nicoară.

foto: fibaeurope.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!