Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

„Turul României” a luat sfârșit pentru Poli Iași

Eduard Popa

Eduard Popa
05.12.2017

poli iasi

Politehnica Iași va debuta în sfârșit în acest weekend în fața proprilor fani, în partida contra celor de la Timba Timișoara. Meciul va avea loc sâmbătă, 9 decembrie, de la ora 19:00.

Potrivit ziarului local Evenimentul de Iași, partida se va juca însă tot pe tartan, suprafață pe care Poli Iași are dreptul să evolueze datorită unei derogări din partea FRB. Potrivit Evenimentul de Iași, parchetul ar urma să fie pus începând cu luna ianuarie.

Partida de pe teren propriu va încheia o serie de șapte meciuri în deplasare a elevilor lui Tsirogiannis. Poli Iași s-a deplasat până acum pe rând la Craiova, la Galați,  Oradea, la București împotriva Stelei, pe terenul lui BC Timișoara, la Cluj și la Pitești. Toate cele șapte deplasări în campionat s-au soldat cu înfrângeri pentru „Armăsari”.

Singura victorie în actuala stagiune a avut loc în primul tur al Cupei României, când Poli Iași a trecut pe teren propriu de Timba Timișoara, fiind apoi înfrântă însă în deplasare și pierzând calificarea în Final Eight.

Rămâne de văzut dacă Poli Iași va avea forța să devină o candidată la locurile de playoff o dată ce va începe să joace pe teren propriu și va reuși să îi integreze pe cei trei americani sosiți recent la echipă: Roberts, Jackson și Lipkins.   

*foto: polistuds.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!