Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

„U” Cluj cade din nou „victimă” în duelul cu BCM Tymes

Dan Oancia

Dan Oancia
14.09.2014

Echipa antrenată de Ljubomir Kolarevici, BCM Tymes, a reușit să obțină patru victorii din tot atâtea dispute jucate în pauza competițională împotriva celor de la Universitatea Cluj. Nemaievoluând contra vicecampioanei de la ICIM Arad, timișorencele, lipsite de aportul a câtorva jucătoare importante, au câștigat categoric, scor 66-50.

Duelul dintre cele două echipe de astăzi nu a fost unul la fel de strâns ca în jocul de vineri, când echipa din Timișoara a câștigat la doar un punct. Chiar și fără Ghizila, Dumitrache, Ștefan, Stoiedin și Pesovic, „alb-violetele au câștigat la 16 puncte diferență.

Cea mai bună marcatoare de la Tymes, sârboaica Krnjetin, a reușit 18 puncte, fiind urmată de Novakovic cu un punct mai puțin, 17. Geleriu și-a trecut în cont 12 puncte, iar Erak jumătate din cele reușite de coechipiera sa, 6. Moraru cu 5 puncte, Zidaru cu 4, respectiv Karakasevic și Steiner cu 2 puncte au completat lista marcatoarelor timișorence.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!