Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vedran Nakic: "Vom încerca să compensăm plecarea lui Mihuți prin spirit de luptă"

Paul Olar

Paul Olar
14.02.2014

Pentru Vedran Nakic, ultima achiziție a "urșilor", duelul cu "U"-BT Mobitelco Cluj-Napoca are o însemnătate deosebită. Fundașul sosit la inceputul anului pe Bega iși intalneste maine fosta echipa, croatul vorbind pe marginea acestui subiect într-un interviu acordat site-ului Total Baschet.

Vedran, o clasare modestă a Timbei în actuala stagiune. Ce părere ai?

Nu cunosc în detaliu ce s-a întâmplat în prima parte a campionatului, însă am auzit că am avut șansa de a câștiga câteva jocuri. Acum, situația s-a schimbat, noi ne concentrăm la jocul de echipă și vom încerca să fim competitivi în fața echipelor mari.

Alex Mihuți a părăsit pe Timba în urmă cu câteva zile. Cât de greu va fi fără el?

Rotația s-a schimbat, dar eu sper să compensăm plecarea lui prin spirit de luptă.

Urmează confruntarea cu "U"-BT Mobitelco...

De când am revenit în România, clujenii au avut suișuri și coborâșuri. De asemenea, am urmărit ultimul lor meci cu CSU Sibiu și cred că victoria obținută duminică i-a adus din nou pe drumul cel bun. Un meci împotriva foștilor colegi este întotdeauna special, deși lotul lui "U" s-a schimbat foarte mult față de sezonul precedent.

*Foto: Facebook BC Timba

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!