Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

A treia victorie consecutivă pentru CSU Sibiu

Eduard Popa

Eduard Popa
21.12.2017

csu sibiu poli iasi

CSU Sibiu a obținut a treia victorie consecutivă în acest sezon de LNBM, după ce a trecut de Poli Iași, scor 87-66, în etapa a X-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Dan Fleșeriu a început în formula Dragoste, Laser, Paliciuc, Kinnard și Cooper. De partea cealaltă Tsirogiannis a început cu Nuna, Solopa, Popa, Balogun și Roberts.

Gazdele au început mai bine și după cinci minute conduceau cu 12-6, după reușita de trei a lui Kinnard. Cu toate acestea ieșenii, care au obținut prima lor victorie din acest sezon cu două zile înainte, în deplasare, la Dinamo București, au reușit să intre în meci. După reușita lui Șolopa, Poli Iași egala la 17. Cu toate acestea gazdele au încheiat primul sfert cu un run de 10-3, cu Bogdan Popescu înscriind ultimele 5 puncte. În sfertul secund Sibiul a început din nou mai bine și a pus un avantaj de 11 puncte, dar ieșenii nu s-au lăsat mai prejos și grație unui run de 15-3 au trecut în avantaj, scor 35-34. Pratt și Laser au reușit însă să aducă înapoi în avantaj pe Sibiu, care a intrat la pauză cu un avantaj de patru puncte, scor 46-42.

La revenirea de la cabine însă elevii lui Dan Fleșeriu nu au mai dat nicio șansă oaspeților. Sibiul a început cu un parțial uluitor de 18-3 și a dus scorul la 64-45. La sfârșitul sfertului al treilea, scorul era 66-50. Să fie siguri de victorie, sibienii au început și ultimul sfert cu un run de 8-2 și au terminat meciul cu o victorie la 21 de puncte, scor 87-66.

Tyler Laser a fost cel mai bun marcator al Sibiului, cu 18 puncte, Bogdan Popescu a adunat 14 pct, în timp ce Lawrence Kinnard (10 pct, 13 rec) și Chris Cooper (12 pct, 12 rec, 4 capace) au reușit fiecare câte un double-double. De partea cealaltă Michael Balogun a marcat 22 de pct iar Florin Popa 14 pct, în timp ce Vlad Șolopa a reușit un double-double, cu 12 pct și 10 recuperări.

Cu această victorie CSU Sibiu ajunge la 7 victorii și 3 înfrângeri, în timp ce Poli Iași coboară la 1-9.

Etapa viitoare CSU Sibiu va juca vineri cu Dinamo, în timp ce Poli Iași trebuia să întâlnească BC Mureș, dar partida a fost anulată.

*foto: Dragoș Dumitru

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    CSU
    Un meci slab făcut de noi, jucătorii fiind deja cu mintea în vacanță. Ne-am apărat doar un sfert și jumătate, suficient pentru o victorie la 20 de puncte. Iași nu e o echipă foarte rea, cam de nivelul Timbei, cu americanii mici extrem de rapizi. Noi am avut procentaje foarte mici la aruncări, 20% la 3p și 56% la 2p, dar foarte multe recuperări. Să vedem cum ne adunăm la meciul cu Oradea...

    cu 6 ani în urmă (21.12.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!