Stiri Cupa României Feminin

ACS Sepsi SIC dă piept cu Univ. Vasile Goldiș ICIM Arad în cea de-a doua semifinală

Paul Olar

Paul Olar
12.03.2015

         Final Four

          Semifinala II

Sala Sporturilor "Kati Szabo"

              Fișa meciului
 

Cea de-a doua semifinală a Cupei României la baschet feminin aduce față în față formațiile ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și Univ. Vasile Goldiș ICIM Arad. Confruntarea va demara la ora 19:30, în Sala Sporturilor “Kati Szabo”.

Acest Final Four reprezintă o șansă importantă pentru ACS Sepsi SIC, care poate să își adjudece trofeul în fața propriilor suporteri. Trupa din Covasna a pătruns în careul de ași ca urmare a unei duble cu BCM Tymes Timișoara. Mai exact, duelându-se cu timișorencele, baschetbalistele îmbrăcate în alb și verde au obținut următoarele rezultate: 65-43 și 80-50.

În schimb, Univ Vasile Goldiș ICIM Arad a avut parte de un duel mai dificil cu Phoenix Galați. Elevele lui Jose Araujo au câștigat disputa de pe teren propriu cu 83-70. Ulterior, arădencele și-au adjudecat și returul de la Dunăre, scor 77-67.

Referitor la încleștarea de mâine, aceasta pune cap la cap două dintre combatantele puternice ale actualului sezon competițional. Sportivele pregătite de Zoran Mikes au încheiat stagiunea regulate pe prima poziție, totalizând 24 de victorii și 2 eșecuri.

De partea cealaltă, Univ. Vasile Goldiș ICIM Arad a pierdut doar patru partide până la ora actuală. Totodată, ICIM a pus mâna pe trofeul Ligii Europei Centrale, după o finală cu CSU Alba Iulia.

Întâlnirea va putea fi urmărită în direct la Dolce Sport 2.

*Foto: baschetarad.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!