Stiri

ACS Sepsi, la al doilea meci european acasă

Andreea Vlase

Andreea Vlase
31.10.2017

ACS Sepsi SIC continuă în ritmul susținut cu meciuri în week-end și la mijlocul săptămânii. După victoria de la Alba Iulia, campioana începe returul din EuroCup Women. Prima formație cu care se va reîntâlni echipa lui Zoran Mikes este Energa Torun.

Polonezele s-au impus acasă în tur cu 84-69, profitând de ratările foarte multe ale alb-verzilor. De atunci la Sepsi au revenit pe teren Godri Părău și Dzankic, iar Wallace a avut mai mult timp pentru a se integra în angrenajul noii sale echipe. La meciul de săptămâna trecut, când cele două au jucat primele minute în partidele europene, campioana României a fost mult mai aproape de victoria față de precedentele dueluri. În Slovacia elevele lui Zoran Mikes au pierdut la o posesie, având pe final șansa să obțină un prim rezultat pozitiv.

La jumătatea fazei grupelor, ACS Sepsi SIC și Energa Torun sunt despărțite de un punct, cu polonezele având 4 după victoria din prima etapă și două înfrângeri. Româncele au 3 puncte după ce au fost învinse în cele trei partide de până acum. Conduce Hatay BB cu 6 puncte, 3 victorii, iar pe doi este Piestanske Cajky, cu 5 puncte, din 2 victorii și o înfrângere.

În campionatele interne cele două combatante de miercuri au situații diferite. Echipa din Sfântu Gheorghe s-a impus în toate cele 5 partide pe care le-a disputat în Liga Națională, în timp ce polonezele sunt pe 7, cu un bilanț de 3 victorii și 3 înfrângeri.

Meciul dintre ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și Energa Torun se joacă miercuri de la ora 19 la Sepsi Arena. Partida va fi armitrată de Alija Ferevski (Macedonia), Vladyslav Isachenko (Ucraina) și Sinem Tetik (Turcia), iar comisar va fi Dragan Minic (Serbia).

*foto: CROW Security / Szigyarto Szabolcs

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!