Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Adrian Diaz: „Trebuie să ținem fruntea sus. A fost un sezon excelent”

Eduard Popa

Eduard Popa
15.05.2018

adrian diaz steaua timisoara

BC SCM Timișoara a pierdut în meciul 5 al sfertului de finală cu CSM Steaua Eximbank București, scor 74-69 și a ratat calificarea în semifinalele playoff-ului LNBM.

Cel mai bun om al bănățenilor a fost din nou pivotul Adrian Diaz. Americanul a adunat 19 puncte, 8 recuperări, 5 capace și +25 la eficiență. Într-un scurt interviu pentru totalbaschet, Diaz s-a arătat bucuros de prestația pe care echipa sa a avut-o în acest sezon:

„Sunt o echipă foarte bună. A fost foarte greu să îi batem de trei ori la rând. Au avut niște aruncări foarte importante („big shots”) pe final de meci. Ce ar mai fi de spus... trebuie să ținem fruntea sus și să ne bucurăm că am avut un sezon excelent.”

Diaz a explicat revenirea de la pauză:

„Am vrut să revenim în joc, dar din păcate nu am reușit să ducem comeback-ul până la capăt. Sunt mândru însă de felul în care am jucat în a doua repriză”

Americanul susține că bănățenii au lăsat problemele financiare la o parte în playoff și că are de gând să se întoarcă în România:

„A fost un meci de totul sau nimic, nu au mai contat problemele financiare din acest sezon. Am vrut să dăm totul pe teren. E o întrebare bună dacă voi mai rămâne în România. Mie așa mi-ar plăcea. Să vedem ce o să se întâmple în această vară.”

Cu o talie deosebită și o mobilitate ieșită din comun, Adrian Diaz s-a remarcat în acest sezon de Liga Națională. Diaz a adunat 14 puncte și 5,7 recuperări pe întâlnire, în contextul în care a jucat numai 23:16 minute pe meci. El s-a aflat la al doilea său sezon consecutiv în tricoul celor de la BC SCM Timișoara.

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!