Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Adrian Diaz este noul pivot al lui BC SCM Timișoara

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
19.07.2016

BC SCM Timișoara a realizat un transferul lui Adrian Diaz, un jucător cu dublă cetățenie, cubaneză și americană, care în ultimele trei sezoane a evoluat în campionatul universitar nord american. Transferul a fost anunțat prin intermediul site-ului oficial al formației bănățene.

Adrian Diaz s-a născut pe 11 iulie 1993 în Miami, Florida, Statele Unite. El măsoară 2.08 metri și cântărește 104 kilograme, fiind un jucător clasic de poziția 5.

În ultimele două sezoane, Adrian Diaz a evoluat pentru Florida Internațional University. În stgiunea 2015/2016, pivotul a avut medii statistice de 15.5 puncte, 7.8 recuperări și 2.9 capace în 30.1 minute, iar cu un sezon mai devreme a totalizat cifre de 13.0 puncte, 6.9 recuperări, 3.0 capace și 1.3 pase decisive.

Pentru Adrian Diaz experiența din România va fi prima la nivel profesionist. De asemenea, pivotul este primul jucător de peste ocean transferat în acestă vară de BC SCM Timișoara. Diaz își va împărți minutele la poziția 5 cu Ionuț Drăgușin, gigantul de 2.21 care a semnat tot în acestă vară cu formația de pe Bega.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSA Steaua București Fortza Steaua :

    Un pivot de valoare!
    Un pivot de forta si foarte atletic! Impreuna cu M. Komatina si cu Dragusin formeaza una dintre cele mai bune echipe sub panou... Timisoara arata din ce in ce mai bine, poate mai este nevoie de un jucator atletic pe pozitia 2 si lotul arata complet!

    cu 7 ani în urmă (20.07.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!