Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Adrian Diaz, singurul jucător important rămas sub contract cu BC SCM Timişoara

Eduard Popa

Eduard Popa
05.07.2018

diaz bc scm timisoara

BC SCM Timişoara are reale probleme înainte de noul start al Ligii Naţionale de Baschet Masculin. Problemele financiare ale clubului bănăţean au dus la despărţirea de antrenorul Tudor Costescu, cel care a făcut minuni cu echipa timişoreană în sezonul precedent.

În aceeaşi conferinţă, managerul general al clubului BC SCM Timişoara, Ilie Triţoiu, a anunţat că echipa a rămas cu un singur jucător din cei care au făcut parte din rotaţia de anul trecut. Şi anume pivotul american Adrian Diaz:

“Din păcate, mai suntem sub contract cu un singur jucător dintre cei care au dus greul, pivotul Adrian Diaz, pe care-l putem pierde dacă nu-i plătim salariile restante. Celălalt jucător U23, Tudor Gheorghe, este și el pe punctul de plecare, căci a avut o colaborare foarte bună cu Tudor Costescu și ar putea merge după el. Putem spune că vom lua totul de la zero, la nivel de lot și de bancă tehnică”, a declarat Trițoiu.

Într-un nou interviu acordat pentru site-ul oficial al clubului, Triţoiu anunţă că mai negociază şi cu alţi trei jucători din vechiul lot, dar situaţia este una complicată din punct de vedere financiar:

“După cum v-am spus, plecări au fost și ar mai putea fi, dar purtăm și noi unele negocieri. Mladen Jeremic, Octavian Popa Calotă, Milos Komatina și Adrian Diaz, pe care ni-i dorim în continuare la echipă, sunt în stand by. Depinde de noi dacă vom găsi resursele necesare pentru a-i ține: în primul rând trebuie să le rezolvăm problemele din trecut și abia apoi să ne gândim ce le putem oferi pe viitor“, a mai spus Triţoiu.

Adrian Diaz a fost unul dintre cei mai buni pivoţi din LNBM în stagiunea precedentă. El s-a aflat la al doilea sezon consecutiv în tricoul Timişoarei, pentru care a adunat 14 puncte şi 5,7 recuperări pe meci, în 23:16 minute pe partidă.

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!