Stiri Cupa României Feminin

Adrienne Webb face un meci bun la Cluj-Napoca

Paul Olar

Paul Olar
09.12.2015

CSU Alba Iulia are de recuperat un singur punct pentru a egala situația în manșa cu Universitatea Cluj-Napoca. Ultima grupare amintită și-a adjudecat partida tur, disputată luni, cu scorul de 63-62.

Dintre baschetbalistele utilizate de către Miroslav Popov, principala remarcată a fost Adrienne Webb. Sportiva originară din Statele Unite a evoluat timp de 34:47 minute, contabilizând 7/11 din interiorul semicercului, 2/8 de la mare distanță, respectiv 2/2 de la nivelul liniei de libere, pentru un total de 22 de puncte.

Webb a mai izbutit 3 recuperări, dintre care 2 defensive, statisticile sale formând un indice al eficienței de 15. Mai mult, coșurile jucătoarei de peste ocean au format acel ecart de 11 puncte de care se bucura gruparea din Orașul Marii Uniri.

Returul va avea loc în data de 15 decembrie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!