Stiri Acvile

Adversari Eurobasket 2015 – Letonia trece de Suedia

Paul Olar

Paul Olar
21.08.2014

Letonia merge ceas în preliminariile Eurobasket 2015. Gruparea baltică a repurtat, grație duelului cu Suedia, a patra victorie consecutivă. Misiunea nu a fost însă ușoară pentru trupa lui Ainar Bagatskis, care s-a impus cu scorul de 79-76.

Hotărâți să răzbune bilanțul modest, suedezii au pornit ca din pușcă în partida de miercuri, conducând la finalul reprizei cu 35-23. Amfitrionii au inaugurat sfertul trei cu un partial de 13-2 ce a echilibirat situația pe tabelă. Ulterior, combatantele au mers cap la cap până în prelungiri, acolo unde letonii s-au dovedit a fi mai puternici.

Kaspers Berzins a contribuit din plin la succesul grupării sale. Pivotul leton s-a stăpânit extraordinar în partea suplimentară și a încheiat duelul cu 23 de puncte marcate. Acesta a strâns totodată 10 recuperări, 4 capace și o pasă decisive. Janis Strelnieks a contabilizat 14 puncte, pe când Dairis Bertans a ieșit în evidență cu 8.

De partea cealaltă, Joakim Kjellbom și-a trecut în cont 19 puncte, 13 recuperări și 2 capace. Anton Gaddefors a totalizat 15 puncte, în timp ce Alexander Lindqvist s-a remarcat cu 13 puncte. Brice Massamba, noul transfer al lui CSU Sibiu, a reușit un punct, un capac și o recuperare.

*Foto: fibaeurope.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!