Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Al treilea double-double stagional pentru LeVar Seals

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
16.03.2014

Seals

LeVar Seals a realizat cel de-al treilea double-double stagional. Acest lucru s-a consemnat în jocul câştigat de craioveni cu Gaz Metan, scor 106-78, în etapa a 23-a a Ligii Naţionale de Baschet masculin.

În 38:35 minute petrecute pe parchet, LeVar a avut 4/9 la aruncările din interiorul semicercului, 1/4 la cele de la distanţă, respectiv 5/7 la linia de pedeapsă, pentru un total de 16 puncte. El a adăugat 4 recuperări, 10 pase decisive, 5 intercepţii şi 3 posesii pierdute, pentru 22 la eficienţă.

El a fost cel mai bun pasator al echipei, cât şi cel mai bun la categoria +/-. Seals a stabilit recorduri personale la pase decisive şi intercepţii.

În 19 meciuri disputate în actuala ediţie de campionat, americanul a înregistrat medii de 16.7 puncte, 4.7 recuperări, 2.4 pase decisive, 1.6 intercepţii şi 2.5 posesii pierdute, pentru 16.2 la eficienţă. El are procentaje de 64% la două puncte, 31.9% la trei puncte şi 82.1% la linia de pedeapsă. 

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe emil :

    Seals
    Dupa parerea mea Seals este cel mai important jucator al Craiovei.
    Bineinteles ca il ador pe Bureau, îi respect pe Kovac, Sokk, Tyler si ceilalti, dar consider ca fara LeVar anul asta ne-ar fi fost tare greu.

    cu 10 ani în urmă (16.03.2014)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe aditza:

      corect!
      Ai dreptate! E si foarte modest, nu se da in spectacol. Probabil de-aia numai cei care stiu baschet pot sa il aprecieze la adevarata valoare!

      cu 10 ani în urmă (01.04.2014)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova Stiinta :

    seals
    Eu nu imi pot inchipui aceasta echipa fara Seals, de aceea sper ca vor face toate demersurile pentru ca Seals sa joace si la anul la noi.

    cu 10 ani în urmă (01.04.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!