Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Aleksandar Mladenovic: "Mă aştept la un meci foarte greu cu Piteştiul"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
02.02.2014

Mladenovic

BC Mureş Târgu-Mureş va primi vizita celor de la BCM U Piteşti, într-o încleştare din cadrul rundei a treia a returului Ligii Naţionale de Baschet masculin. Mureşenii revin pe teren propriu, după ce la mijlocul săptămânii au fost învinşi în deplasare de CSU Sibiu cu scorul de 77-75, într-un joc restant.

Aleksandar Mladenovic a vorbit pentru Total Baschet despre meciul cu BCM U Piteşti.

Mă aştept la un meci foarte greu cu Piteştiul. Trebuie să luptăm toate cele 40 de minute. Cred că BCM U Piteşti formează o echipă foarte bună anul acesta, cu un antrenor bun şi cu jucători buni. Trebuie ştiut faptul că îl au în lot pe Barac, unul dintre cei mai buni baschetbalişti din această ligă. Au câte doi jucători pe fiecare poziţie, deci o rotaţie completă. Au adus în perioada iernii un nou jucător pe pozitia 1, pe Edi Sinadinovic, care deasemenea este un jucător bun. Aruncă bine de afară şi au una dintre cele mai bune lunii în interiorul semicercului, pe Barro şi pe Djurkovic sub panou. Dar, noi jucăm în faţa propriilor suporteri şi cred că putem câştiga în faţa lor.

Jocul dintre cele două echipei va începe luni, de la ora 20:10, şi va fi transmis în direct de Digi Sport.

foto: Zsigmond Bathory

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!