Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Aleksandar Todorov: „Matematic nu suntem încă acolo, dar practic da, cred că suntem”

David Istrate

David Istrate
25.03.2019

Duminică, 25 martie, în Pitești a avut loc duelul dintre formațiile care vor termina, cel mai probabil, pe locurile 4-5 în Grupa Roșie. După un joc foarte disputat, BCM U FC Argeș Pitești s-a impus în fața lui SCM U Craiova la o diferență de 3 puncte, scor 83-80.

La conferința de presă organizată după încheierea partidei, Aleksandar Todorov, tehnicianul Craiovei, s-a arătat parțial dezamăgit de acest rezultat. Acesta și-ar fi dorit ca SCM U Craiova să o întâlnească în prima rundă a playoff-ului pe SCM Timișoara, nu pe BCM U Pitești.

Am venit aici cu două obiective: primul a fost să câștigăm! Al doilea, dacă nu reușim să câștigăm, măcar să pierdem la mai puțin de 10 puncte pentru că, în acest fel, orice s-ar întâmpla până la finalul campionatului Piteștiul să nu poată să termine în fața noastră. Așa că, mai mult sau mai puțin, desigur că mai sunt meciuri de jucat, noi ne-am securizat poziția a patra cu această înfrângere la 3 puncte diferență. Sunt dezamăgit deoarece, dacă am fi câștigat am fi putut să ne alegem Timișoara pentru sferturi de finală dar, așa cum am mai spus, mai sunt meciuri de jucat și la final obiectivul nostru a fost atins, acela de a termina pe locul 4. Matematic nu suntem încă acolo, dar practic da, cred că suntem! Mai avem două meciuri de jucat, cu Sibiu și Timișoara, vom juca la victorie cu amândouă pentru că, așa cum v-am mai spus, nu avem posibilitatea să ne alegem adversarul”, conform arges-sport.ro

În acest moment, SCM U Craiova se află pe locul al 4-lea în Grupa Roșie, având 11 victorii și 11 înfrângeri. În ultimele două etape, trupa olteană va juca împotriva lui BC CSU Sibiu și a lui SCM Timișoara.

*foto: Ana-Maria Mătușoiu/BC CSU Sibiu

9 comentarii la aceasta stire:
  • 76ers :

    hm
    Cam prea siguri pe ei ca vor obtine o victorie in cele 2 meciuri ramase sau nu inteleg eu calculele dar Pitesti poate face 12 victorii iar Craiova sa ramana la 11. In alta ordine de idei, nu m-ar surprinde ca la finalul sezonului regulat clasamentul sa fie asa:
    4. Timisoara
    5.Craiova
    6. Pitesti

    cu 4 ani în urmă (25.03.2019)
    • tanaseb:

      Hmm
      Ca fan al altei echipe decat cele 3, eu vad asa clasamentul:

      4. Craiova
      5. Pitesti
      6. Timisoara

      Pitestiul cred ca poate castiga la Timisoara, a aratat aseara ca poate pune reale probleme Craiovei intr-o posibila disputa in PO. Realist vorbind, Pit e peste Timisoara. Cred ca o imperechere Craiova-Pitesti ii foarte interesanta.

      cu 4 ani în urmă (25.03.2019)
    • FC Argeș Pitești adu:

      Pitesti
      Pentru noi e clar ca trebuie neaparat sa batem Sibiul pentru a spera la un loc mai sus de 6, daca nu, va fi foarte greu. Sper sa constientizam importanta meciului si sa nu ne gandim doar la meciul cu Timisoara. Cred ca e cazul si momentul sa castigam in fata echipelor din top 3 cum e Sibiul sau Oradea.

      cu 4 ani în urmă (25.03.2019)
    • tanaseb:

      @adu
      Va fi foarte greu pentru voi cu Sibiu si nu datorita valorii jucatorilor, ci rotatiei si uzurii. Ii greu fara 2 romani de baza si ati jucat aseara un meci destul de solicitant.

      cu 4 ani în urmă (25.03.2019)
    • FC Argeș Pitești adu:

      Si ce sa facem?
      Sa intram direct resemnati? Lasa ca nu e nicio echipa fara astfel de probleme. Eu cred ca vom bate Sibiul, astfel ne facem finalul de sezon mai usor.

      cu 4 ani în urmă (26.03.2019)
    • tanaseb:

      Re
      Pentru noi ar fi minunata o victorie a voastra. Eu chiar am spus ca Pitestiul e echipa de top 4, fara a avea vreo problema cu Nini cum au altii. Ideea ii ca nu aveti lotul complet, jucati cu 2 u23 si urmeaza testul cel mai important, de la Tm. Si daca ma intrebi pe mine, va vad clar mare favorita.

      cu 4 ani în urmă (26.03.2019)
    • FC Argeș Pitești adu:

      Inteleg
      Dar anul asta chiar avem lot numeros. Dubluri pe fiecare post. Pai anul trecut aveam 5 straini si aia accidentati. Jucam mai mereu in 4 straini si tot pe 6 am terminat. Acum ma gandesc ca ar trebui sa fie diferit.

      cu 4 ani în urmă (26.03.2019)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu :

    Titlul...
    O femeie fara tzatze este ca si una cu tzatze care nu are tzatze.

    cu 4 ani în urmă (25.03.2019)
    • FC Argeș Pitești adu:

      :))
      :))))

      cu 4 ani în urmă (26.03.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!