Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Aleksandar Vuletic: "Este un mare handicap pentru noi să jucăm fără Petrovic şi Ştefan"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
07.12.2013

CS Concordia Chiajna a fost învinsă în propriul fief de Gaz Metan Mediaş, scor 62-89, într-o partidă din cadrul rundei a 11-a a Ligii Naţionale de Baschet masculin. Aleksandar Vuletic, principalul realizator al ilfovenilor în acest meci, a vorbit în excusiviltate pentru Total Baschet despre noul eşec suferit de echipa sa.

Consider că a fost un meci bun pentru ambele formaţii. Din păcate pentru noi, am început jocul rău şi cred eu că diferenţa a făcut-o debutul partidei. Am revenit în sfertul doi, dar nu am mai avut energie şi răbdare în a doua jumătate. Ardelenii formează o echipă bună. Ştiu că au venit fără 3 jucători aici, dar totuşi au sportivi de calitate în echipă şi sunt bine antrenaţi. Este un mare handicap pentru noi să jucăm fără Petrovic şi Ştefan. 

Sârbul a terminat jocul cu 19 puncte, 12 recuperări şi 4 pase decisive.

fotoreporter totalbaschet.ro: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!