Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Aleksandar Vuletic: "Poate acesta a fost ultimul meu meci la Chiajna"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
20.12.2013

Vuletic

Aleksandar Vuletic a vorbit pentru cititorii site-ului nostru despre meciul pierdut de Chiajna în faţa Piteştiului, din ultima etapă a turului. Scorul final a fost 73-91.

Noi am deschis meciul foarte bine. Am jucat bine în primul sfert, dar din păcate din al doilea sfert ritmul de joc nu a mai fost acelaşi. Le-am acordat şansa să înscrie puncte uşoare. Am făcut multe greşeli, iar ei au profitat de acest lucru şi astfel au avut un avantaj bun la pauză. Au menţinut diferenţa de scor până la final. Piteştiul este o echipă buna şi le urez succes în partea a doua a campionatului. Am terminat jumătate de sezon, destul de greu. Ne aşteaptă o perioadă dificilă. Chiar nu ştiu ce se va întâmpla în continuare. Poate acesta a fost ultimul meu meci la Chiajna.

Baschetbalistu sârb a fost cel mai bun jucător al echipei ilfovene, cu 27 de puncte şi 18 recuperări.

În 12 meciuri de campionat, Vuletic a înregistrat medii de 17.4 puncte, 13.6 recuperări, 4.3 pase decisive, 2.3 intercepţii, 0.5 capace şi 3.9 posesii pierdute, cu un indice al eficienţei de 26.4.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!